Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μιλά για το νέο του βιβλίο «Κόμεντι Σκρίπτα»

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μιλά για το νέο του βιβλίο «Κόμεντι Σκρίπτα»

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μιλά για το νέο του βιβλίο «Κόμεντι Σκρίπτα»

...

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μιλά για το νέο του βιβλίο «Κόμεντι Σκρίπτα»

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου μιλά για το νέο του βιβλίο «Κόμεντι Σκρίπτα»

...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

29 Νοεμβρίου 2021, 20:30

Προσθήκη στο ημερολόγιο σου

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Public Café Συντάγματος

ΕΙΣΟΔΟΣ

Ελεύθερη

Τη Δευτέρα 29/11 στις 20:30, ο αγαπημένος stand-up κωμικός Γιώργος Χατζηπαύλου θα είναι στο Public Café Συντάγματος για να μιλήσει για το νέο του βιβλίο «Κόμεντι Σκρίπτα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Χρονικό

Μαζί με τον συγγραφέα συνομιλούν:

Τζένη Μελιτά, δημοσιογράφος

Γιώργος Αγγελόπουλος, ηθοποιός/κωμικός

Αθηνά Κλήμη, δημοσιογράφος και Marketing assistant

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και live μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και στο YouTube.

29112021 xatzipavlou - 1200x630 - 01

Μία συλλογή κειμένων από τον stand-up κωμικό Γιώργο Χατζηπαύλου για την καθημερινή ζωή…

Πώς μπορεί ένα πρώτο ραντεβού να καταστραφεί από μία μόνο φράση. Πώς είναι η ζωή μιας ινφλουένσερ. Τι συζητούν οι συνωμοσιολόγοι μεταξύ τους. Τι συμβαίνει όταν γίνεσαι 80 ετών. Τι σκέφτονται οι άνθρωποι στις σκάλες του Μετρό. Σε τι εξυπηρετούν οι ημιώροφοι. Πώς περνάει η μέρα ενός νέου μπαμπά. Γιατί υπάρχουν λουκέτα για βαλίτσες. Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά της ερωτικής πράξης.

Και τα μεγάλα ερωτήματα…

Τι είπαν στην πραγματικότητα οι πρώτοι άνθρωποι που πάτησαν στη Σελήνη. Τι ρόλο έπαιξε το ζώδιο του Χίτλερ στην Απόβαση της Νορμανδίας. Τι θα είχε συμβεί αν η σύγχρονη τεχνολογία υπήρχε πάντα. Πώς ήταν στο σχολείο ο Κιμ Γιονγκ Ουν.

Ένα βιβλίο που δίνει λύσεις, αλλά προτείνει και ιδέες…

Γιατί θα έπρεπε τα μέντιουμ να διδάσκουν ιστορία στο σχολείο. Πώς απαντάμε ειλικρινά σε απορίες παιδιών. Γιατί οι παροιμίες χρειάζονται οδηγίες χρήσης και τα τραγούδια όρους και προϋποθέσεις. Γιατί εκτός από τον γάμο πρέπει να γιορτάζουμε και το διαζύγιο. Πότε πρέπει να επιτρέπεται να οδηγείς μηχανή χωρίς κράνος.

Και στο οποίο, μεταξύ άλλων…

… θα διαβάσετε σύγχρονα παραμύθια, θα απολαύσετε συνεντεύξεις με τον Φειδιππίδη και τον Αλέξανδρο, τον Μακεδόνα, και θα μάθετε πώς θα ήταν ο κόσμος αν ίσχυαν όσα λένε οι γονείς.

Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Γιώργος Χατζηπαύλου ασχολείται επαγγελματικά με το stand-up comedy από το 2007. Έχει παρουσιάσει τέσσερις σόλο παραστάσεις, έχει συνεργαστεί με αγγλόφωνους κωμικούς και κωμικούς του Comedy Store, ενώ το 2017 και το 2019 πραγματοποίησε περιοδείες εκτός Ελλάδας με sold out παραστάσεις σε είκοσι δύο πόλεις του εξωτερικού. Είναι ο δημιουργός του Comedy Club για παιδιά και του Stand Up for U. Έχει γράψει και παρουσιάσει σατιρικές εκπομπές στην τηλεόραση, το ραδιόφωνο και το ίντερνετ. Από το 2014 μέχρι σήμερα, καλλιτεχνική έδρα του αποτελεί το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Δείτε τα μέτρα που ισχύουν για την είσοδό σας στο Public Café Συντάγματος.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας