Ο Robin Sharma υπογράφει το νέο βιβλίο του «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα»

Ο Robin Sharma υπογράφει το νέο βιβλίο του «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα»

Ο Robin Sharma υπογράφει το νέο βιβλίο του «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα»

...

Ο Robin Sharma υπογράφει το νέο βιβλίο του «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα»

Ο Robin Sharma υπογράφει το νέο βιβλίο του «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα»

...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

24 Μαΐου 2024, 18:00

Προσθήκη στο ημερολόγιο σου

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Public Συντάγματος

ΕΙΣΟΔΟΣ

Δήλωση Συμμετοχής

O Robin Sharma, o συγγραφέας και ομιλητής που έχει αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων, έρχεται στην Αθήνα την Παρασκευή 24 Μαΐου, από τις 18:00 ως τις 20:00, στον 5ο όροφο του Public Συντάγματος, για να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Απαραίτητη προϋπόθεση η δήλωση συμμετοχής εδώ.

*Σημαντική σημείωση για τις υπογραφές βιβλίων:

Ο Robin Sharma θα υπογράψει (μόνο υπογραφή) αντίτυπα του βιβλίου «Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα». Λόγω του περιορισμένου χρόνου του δε θα μπορέσει να προσθέσει κάποια επιπλέον αφιέρωση ή σημείωση, και να υπογράψει κάτι άλλο εκτός από βιβλία. 
Επιπλέον οδηγίες: Δεν επιτρέπονται μεγάλες τσάντες στο χώρο των υπογραφών. Οι εγγεγραμμένοι θα επιτρέπονται στον 5ο όροφο από τις 5:30 μ.μ. την ημέρα της εκδήλωσης. Απαιτείται αντίγραφο του επιβεβαιωτικού από τη φόρμα συμμετοχής (είτε εκτυπωμένο είτε στο τηλέφωνό σας) για τον έλεγχο.

24052024 sharma book

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Στον Πλούτο που δεν αγοράζεται με χρήμα παρουσιάζεται μια εντελώς νέα φιλοσοφία που θα αλλάξει τη ζωή σας και μια μεθοδολογία για να απολαμβάνετε μια πραγματικά πλούσια ζωή, με προσωπική δύναμη, ασυνήθιστη αυθεντικότητα, εξαιρετικά ικανοποιητική εργασία και έναν όμορφο τρόπο ζωής που θα σας κάνει να νιώσετε πως σας έχει χαμογελάσει η τύχη.

Βασισμένο στο μαθησιακό μοντέλο των 8 Μορφών Πλούτου, το οποίο ο Robin Sharma –θρυλικός ειδικός στην προσωπική ανάπτυξη και διάσημος μέντορας δισεκατομμυριούχων, κορυφαίων αθλητών και αρχηγών κρατών– έχει διδάξει στους πελάτες του με μεταμορφωτικά αποτελέσματα, το αριστούργημα αυτό είναι βέβαιο ότι θα γίνει ο καθημερινός οδηγός σας για να απολαμβάνετε μια ονειρεμένη ζωή.

Ανακαλύψτε τις κρυμμένες συνήθειες που θα σας βοηθήσουν να ζήσετε την πλουσιότερη δυνατή ζωή για να μη μετανιώνετε μια ζωή για τις προοπτικές που δεν αξιοποιήσατε. 

Ο πραγματικός πλούτος δεν είναι τα μετρητά στην τράπεζα, τα φανταχτερά αυτοκίνητα στους δρόμους και οι πολυτελείς διακοπές σε εξωτικά νησιά. Πολλοί από όσους βιώνουν οικονομική ευημερία εμφανίζουν μεγάλο έλλειμμα σε τομείς που έχουν πραγματικά σημασία για μια ζωή γεμάτη ευτυχία, υγεία, σύνδεση με τους άλλους ανθρώπους και γαλήνη.

Δεν υπάρχει λόγος να επιδιδόμαστε στο αέναο κυνήγι της επιτυχίας –κάτι που μας έχει επιβάλει η κοινωνία–, όταν ουσιαστικά αυτό μας οδηγεί σε μια αίσθηση κενού, απογοήτευσης και διαρκούς ενοχής για δυνατότητες που δεν αξιοποιήσαμε. Μπορείτε να ζήσετε μια πολύ καλύτερη ζωή. Στο βιβλίο Ο πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα θα ανακαλύψετε ένα σύστημα που θα μεταμορφώσει τη ζωή σας και θα σας βοηθήσει να ζήσετε την πλουσιότερη δυνατή ζωή, αυτήν που το πιο δυναμικό και σοφό κομμάτι του εαυτού σας ξέρει πως αξίζει να ζήσετε, πριν να είναι πολύ αργά.

Στις σελίδες του θα βρείτε πολύτιμες οδηγίες, με τις οποίες θα μπορέσετε να ελέγξετε το πεπρωμένο σας και να βιώσετε την πραγματική επιτυχία, όπως:

• πώς να γίνετε δημιουργοί τέλειων στιγμών
• γιατί η επιλογή συντρόφου ισοδυναμεί με το 90% της χαράς σας
• τη δύναμη της «Ερώτησης των 10.000 Γευμάτων»
• τους κορυφαίους κανόνες αυθεντικά πλούσιων ανθρώπων
• εξαιρετικές στρατηγικές για τη δημιουργία του Έργου X
• τρόπους για να εφαρμόσετε την ιδιαίτερη μαγεία που φέρουν οι λέξεις του πλούτου
• την ιδιοφυή ιδέα του να γίνετε φαντάσματα για έναν χρόνο
• να ζείτε σαν να είναι η τελευταία σας μέρα

Γεμάτο με εξαιρετικά πρωτότυπες πληροφορίες, πρακτικά εργαλεία και τακτικές που μπορούν να σας μεταμορφώσουν, ο Πλούτος που δεν αγοράζεται με χρήμα θα αυξήσει αισθητά τη θετικότητα, την παραγωγικότητα, την ευημερία και την καθημερινή γαλήνη σας. Είναι ένα έργο που θα ενισχύσει σημαντικά το επίπεδο της υπόλοιπης ζωής σας. Για πάντα.