#PublicEventsGoSocial: Η Romy Hausmann μιλά για το νέο της βιβλίο «Καλό μου παιδί»

#PublicEventsGoSocial: Η Romy Hausmann μιλά για το νέο της βιβλίο «Καλό μου παιδί»

#PublicEventsGoSocial: Η Romy Hausmann μιλά για το νέο της βιβλίο «Καλό μου παιδί»

...

#PublicEventsGoSocial: Η Romy Hausmann μιλά για το νέο της βιβλίο «Καλό μου παιδί»

#PublicEventsGoSocial: Η Romy Hausmann μιλά για το νέο της βιβλίο «Καλό μου παιδί»

...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

2 Ιουνίου 2021, 19:00

Προσθήκη στο ημερολόγιο σου

Το Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο σας προσκαλούν, την Τετάρτη 2/6 στις 19:00, στην εκδήλωση για την παρουσίαση του νέου, καθηλωτικού αστυνομικού μυθιστορήματος της Romy Hausmann, «Καλό μου παιδί». Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το συγγραφέα Δημήτρη Σίμος, ενώ η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μέσα από τις σελίδες του Public στο Facebook και στο Youtube.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Εκείνος φτιάχνει τη μέρα και τη νύχτα. Σαν Θεός.

Μια καλύβα στο δάσος, χωρίς παράθυρα. Η ζωή της Λένας και των δύο παιδιών της ακολουθεί αυστηρούς κανόνες: γεύματα, τουαλέτα, μελέτη, όλα ακολουθούν ευλαβικά ένα προκαθορισμένο πρόγραμμα. Ο πατέρας μεριμνά για την τροφή, τους προστατεύει από τους κινδύνους του έξω κόσμου και φροντίζει να έχουν πάντα τα παιδιά του μια μητέρα – όποιο κι αν είναι το κόστος.

Αλλά μια μέρα η μητέρα καταφέρνει να αποδράσει. Και τότε ξεκινάει ο πραγματικός εφιάλτης. Διότι πολλά δείχνουν ότι ο πατέρας θέλει πάση θυσία να πάρει πίσω αυτό που του ανήκει. Η αστυνομία μαζί με την οικογένεια της Λένας προσπαθούν απεγνωσμένα να ενώσουν τα κομμάτια ενός παζλ που δεν φαίνεται να ταιριάζουν μεταξύ τους. Τι απ’ όλα συμβαίνει πραγματικά και τι είναι προϊόν παράνοιας;

02062021 romy hausmann - 01

Είπαν για το βιβλίο

Αν πρόκειται να διαβάσετε μόνο ένα θρίλερ αυτή τη χρονιά, διαλέξτε αυτό. «Το δωμάτιο» συναντά «Το κορίτσι που εξαφανίστηκε» σε αυτό το συναρπαστικό μυθιστόρημα που θα συνεχίσει να σας στοιχειώνει καιρό αφού γυρίσετε και την τελευταία του σελίδα. Απολαυστικά σκοτεινό, πρωτότυπο και θαυμάσια γραμμένο, αυτό το βιβλίο το λάτρεψα.

Alice Feeney, συγγραφέας

Το «Καλό μου παιδί» είναι ένα ανατριχιαστικό, πρωτότυπο και καθηλωτικό ντεμπούτο. Η Hausmann είναι μια αδιαμφισβήτητη νέα δύναμη στον χώρο των θρίλερ. Είναι αδύνατο να το αφήσεις από τα χέρια σου.

David Baldacci, συγγραφέας

Αυτό το μυθιστόρημα είναι εξίσου ιστορία μυστηρίου, θρίλερ και οικογενειακό δράμα… Μια αναγνωστική εμπειρία που θα σας συναρπάσει και θα σας βάλει σε σκέψεις. Η Hausmann δημιουργεί ένα σκοτεινό σύμπαν διάστικτο με αστέρια που τρεμοσβήνουν… Στην καρδιά του βιβλίου βρίσκεται η ασίγαστη ελπίδα ότι οι πρωταγωνιστές θα επιστρέψουν κοντά στους αγαπημένους τους ανεξάρτητα από το πόσο μακριά έχουν βρεθεί. Αυτή η αχτίδα αισιοδοξίας είναι το φως που οδηγεί τους αναγνώστες μέσα από τους σκοτεινούς λαβύρινθους του συγκλονιστικού θρίλερ «Καλό μου παιδί».

New York Times

Who is who

Η Romy Hausmann (Ρόμι Χάουσμαν, 1981) γεννήθηκε στην Ανατολική Γερμανία και σε ηλικία είκοσι τεσσάρων ετών έγινε αρχισυντάκτρια σε εταιρεία παραγωγής ταινιών στο Μόναχο. Διατηρεί το blog my Μonk στο οποίο εξιστορεί τις προσωπικές της εμπειρίες με στόχο να εμφυσήσει την αισιοδοξία στους αναγνώστες της. Από τη γέννηση του γιου της εργάζεται στον χώρο της τηλεόρασης ως freelancer. Ζει με την οικογένειά της σε ένα απομονωμένο σπίτι στα δάση κοντά στη Στουτγάρδη.

Το ψυχολογικό θρίλερ «Καλό μου παιδί» είναι το πρώτο της μυθιστόρημα, το οποίο μεταφράζεται σε 19 γλώσσες, ενώ έχουν πωληθεί και τα δικαιώματα για την κινηματογραφική του διασκευή.