#PublicEventsGoSocial: Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας σε ένα σεμινάριο για τη «Διατροφική Νοημοσύνη»

#PublicEventsGoSocial: Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας σε ένα σεμινάριο για τη «Διατροφική Νοημοσύνη»

#PublicEventsGoSocial: Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας σε ένα σεμινάριο για τη «Διατροφική Νοημοσύνη»

...

#PublicEventsGoSocial: Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας σε ένα σεμινάριο για τη «Διατροφική Νοημοσύνη»

#PublicEventsGoSocial: Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας σε ένα σεμινάριο για τη «Διατροφική Νοημοσύνη»

...

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ & ΩΡΑ

26 Μαΐου 2020, 20:00

Προσθήκη στο ημερολόγιο σου

Μένουμε ασφαλείς και παρακολουθούμε εκδηλώσεις μέσα από τη σελίδα του Public στο Facebook, που συνεχίζει να φιλοξενεί συγγραφείς και νέες κυκλοφορίες βιβλίων μέσα από την πρωτοποριακή υπηρεσία #PublicEventsGoSocial!

Το Public, λοιπόν, και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος σας προσκαλούν στο διαδικτυακό σεμινάριο «Διατροφική Νοημοσύνη και μυστικά ελέγχου της πείνας και της διατροφής» με τον Ευάγγελο Ζουμπανέα που βασίζεται στο βιβλίο του «Διατροφική Νοημοσύνη», σε ζωντανή μετάδοση, την Τρίτη 26/05 στις 20:00 στη σελίδα του Public στο Facebook.

26052020 zoumpaneas - 01

Who is who: Ο Ευάγγελος Ζουμπανέας είναι πτυχιούχος Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με μεταπτυχιακές σπουδές και εξειδίκευση στη Διατροφική και Ψυχολογική αντιμετώπιση διαταραχών, όπως η Νευρική Ανορεξία, η Νευρική Βουλιμία και η Ψυχογενής Παχυσαρκία από τον Εθνικό Οργανισμό για τις Διατροφικές Διαταραχές της Μεγάλης Βρετανίας.

Είναι μέλος του Ελληνικού Ερευνητικού Ινστιτούτου Επιστημονικής Διατροφής Αθλητών και της Ελληνικής Εταιρείας Παχυσαρκίας και αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Κέντρου Μελισσοθεραπείας. Είναι τακτικός συνεργάτης των ενημερωτικών εκπομπών της ΝΕΤ "Πρώτη Γραμμή" και "Συμβαίνει Τώρα", και έχει κάνει ενημερωτικές εκπομπές σε όλα σχεδόν τα κανάλια της κρατικής και ιδιωτικής τηλεόρασης. Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της εταιρείας Nutricare, επιστημονικός σύμβουλος του περιοδικού "Διατροφή και Υγεία" και της εγκυκλοπαίδειας "Υγιεινή Διατροφή" του Κώστα Μπαζαίου.

Έρευνες και μελέτες του με θέμα την Παχυσαρκία και τη Διατροφή έχουν παρουσιαστεί σε ελληνικά και παγκόσμια συνέδρια Διατροφής. Άρθρα του έχουν δημοσιευθεί στα περιοδικά "Διατροφή και Υγεία", "Vita", "Δίαιτα και Διατροφή" κ.ά.. Με τον συνάδελφό του Μανώλη Μανωλαράκη είναι εκδότες του επιστημονικού περιοδικού "Διατροφή Health & Wellness", ιδρυτές και υπεύθυνοι ύλης του επιστημονικού site www.diatrofi.gr και συγγραφείς του "Οδηγού Καθημερινής Διατροφής" υπό τον γενικό τίτλο "Τι καλό θα μαγειρέψεις... σήμερα μαμά;" με θέμα την οργάνωση της διατροφής της ελληνικής οικογένειας.

Από το 1995 εργάζεται ως ελεύθερος επαγγελματίας στο προσωπικό του γραφείο στη Νέα Ιωνία, με συνεργάτες τις Διαιτολόγους-Διατροφολόγους Βασιλική Κούργια και Μαρία Δανηιλούδη.