Εκτυπωτές τσέπης Canon και HP για να μην αφήνεις καμία στιγμή να ξεχαστεί!

Περίληψη: Από την εποχή που η ψηφιακή φωτογραφία ξεπέρασε σε χρήση το φιλμ, η εκτύπωση φωτογραφιών...

Από την εποχή που η ψηφιακή φωτογραφία ξεπέρασε σε χρήση το φιλμ, η εκτύπωση φωτογραφιών είναι σπάνιο φαινόμενο. Οι περισσότερες εικόνες που αποτυπώνουμε ζουν μόνο ψηφιακά, εκτός από τις πιο ξεχωριστές στιγμές μας. Τι θα έλεγες όμως αν μπορούσες να κάνεις κάθε στιγμή ξεχωριστή; Κι όμως γίνεται! Με έναν από τους κορυφαίους φορητούς φωτογραφικούς εκτυπωτές της αγοράς, μπορείς να αποτυπώσεις για πάντα στο χαρτί την κάθε σου ανάμνηση.

Η Canon είναι η νεότερη εταιρία που προσφέρει φορητούς εκτυπωτές, με την σειρά Zoemini. Αν το όνομα σου θυμίζει κάτι, αυτό είναι γιατί το ίδιο όνομα έχει και η σειρά των instant φωτογραφικών μηχανών της εταιρίας. Όπως και οι φωτογραφικές μηχανές της σειράς έτσι και οι φορητοί εκτυπωτές κυκλοφορούν σε διάφορες αποχρώσεις. Υπάρχουν τρία χρώματα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα, μαύρο, λευκό και ροζ.

Για να μπορείς να εκτυπώσεις θα χρειαστεί να κατεβάσεις το app της Canon το οποίο υπάρχει τόσο για iOS όσο και για Android. Μέσα από την εφαρμογή μπορείς όχι μόνο να επιλέξεις τι θα εκτυπώσεις αλλά και να εφαρμόσεις φίλτρα ή να σχεδιάσεις πάνω στις φωτογραφίες, φτιάχνοντας έτσι ένα μοναδικό αποτέλεσμα.

Εκτός, βέβαια, από τη Canon στην αγορά υπάρχει και η HP, με τον φορητό εκτυπωτή HP Sprocket που τυπώνει φωτογραφίες στις ίδιες διαστάσεις με αυτόν της Canon, 2x3”. Και εδώ θα χρειαστείς το αντίστοιχο app για να μπορέσεις να τον χρησιμοποιήσεις. Η εφαρμογή της HP σου δίνει και αυτή τη δυνατότητα επεξεργασίας των φωτογραφιών πριν την εκτύπωση, προσθέτοντας stickers, φίλτρα ή κάδρα σε κάθε εικόνα.

Το μόνο που θα χρειαστείς ακόμα είναι χαρτί εκτύπωσης. Ένας φορητός εκτυπωτής δουλεύει με χαρτάκια Zink, δηλαδή zero ink, οπότε δεν χρειάζεται μελάνι. Μπορείς να προμηθευτείς πακέτα των 20 ή και ακόμα και των 50 χαρτιών. Κάθε φωτογραφία από τους φορητούς εκτυπωτές της Canon και της HP μπορεί να γίνει και αυτοκόλλητη αφαιρώντας απλώς το προστατευτικό κάλυμμα από την πίσω πλευρά του χαρτιού.

Μην αφήσεις λοιπόν ποτέ ξανά να ξεχαστεί καμία στιγμή. Με ένα φορητό φωτογραφικό εκτυπωτή κάθε εμπειρία θα μείνει για πάντα ζωντανή.