Ένα ξεχωριστό κατάστημα Public στο Nicosia Mall!

Περίληψη: Το 6ο και πιο εντυπωσιακό Public στην Κύπρο υπόσχεται μια μοναδική αγοραστική εμπειρία συνδυάζοντας...

Το 6ο και πιο εντυπωσιακό Public στην Κύπρο υπόσχεται μια μοναδική αγοραστική εμπειρία συνδυάζοντας πολιτιστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες

Πιστό στη στρατηγική του να διαμορφώνει τις τάσεις στο χώρο του retail, το Public δημιούργησε στο εμπορικό κέντρο Nicosia Mall το 6ο κατά σειρά κατάστημα της αλυσίδας στην Κύπρο. Το νέο κατάστημα επιφάνειας 1.714 τ.μ., άνοιξε μόλις λίγους μήνες μετά τα εγκαίνια του 5ου καταστήματος στο Παραλίμνι και εντυπωσιάζει για το μοναδικό design του και την ξεχωριστή δομή του. Με στόχο να προσφέρει στο κοινό ένα από τα πιο όμορφα καταστήματα της Ευρώπης, η ομάδα του Public ταξίδεψε στο εξωτερικό προκειμένου να ενσωματώσει τις πιο σύγχρονες τάσεις στο retail.

Στους ευρύχωρους διαδρόμους του Public στο The Mall Nicossia και στα ειδικά διαμορφωμένα τμήματα, ο επισκέπτης μπορεί να περιπλανηθεί και να απολαύσει την τεράστια γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού, όπως tablets, smartphones, τηλεοράσεις, action cameras, βιβλία, παιχνίδια, σχολικά είδη, χαρτικά και γραφική ύλη, ταινίες, μουσική και video games.

Αναφορικά με το νέο κατάστημα ο κ. Χρήστος Καλογεράκης, CEO Public ανέφερε: «Το νέο Public στο Nicosia Mall συνολικού ύψους επένδυσης 1,1 εκατομμυρίων αντανακλά τη φιλοσοφία της εταιρείας να αποτελούν τα καταστήματά της πηγή ανακάλυψης και επίκεντρο πολιτιστικών δραστηριοτήτων πάντα με το μοναδικό concept που φέρνει το Public».

Στη δομή του νέου καταστήματος προεξέχοντα ρόλο έχουν τα προϊόντα πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Στο χώρο δεσπόζει μια επιβλητική βιβλιοθήκη ύψους 9 μέτρων, μοναδική σε εμπορικό κατάστημα όχι μόνο στην Κύπρο αλλά και σε ευρωπαϊκό επίπεδο, η οποία φιλοξενεί πάνω από 15.000 επιλεγμένους τίτλους και συνολικά περισσότερα από 150 χιλιάδες βιβλία. Την παρουσία της βιβλιοθήκης συμπληρώνει το αναγνωστήριο (reading lounge) που προσκαλεί τον επισκέπτη να διαβάσει, να μελετήσει και να εξερευνήσει μια επιμελημένη, όσο και εντυπωσιακή, συλλογή βιβλίων.

Από τα πρώτα χρόνια της λειτουργίας του στην Κύπρο και με στόχο να συμμετέχει ενεργά στα πολιτιστικά δρώμενα της Κύπρου, το Public φιλοξενεί συστηματικά παρουσιάσεις βιβλίων, συγγραφείς και δημιουργικά εργαστήρια, ενώ έχει υλοποιήσει μια σειρά από δράσεις που προωθούν τη συνήθεια της ανάγνωσης.

Στο νέο Public του Nicosia Mall ο επισκέπτης μπορεί ακόμη να ανακαλύψει:
• Ειδικό χώρο παιχνιδιού για παιδιά, ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Κυρίαρχο στοιχείο του χώρου αποτελεί ένα μεγάλο δέντρο «στις ρίζες» του οποίου οι μικροί φίλοι του Public μπορούν να ψυχαγωγηθούν δημιουργικά, δίνοντας χρόνο στους γονείς να κάνουν τις αγορές τους.
• Ειδικά διαμορφωμένο χώρο TV, όπου ο επισκέπτης θα δοκιμάσει όλες τις νέες τεχνολογίες στις τηλεοράσεις για να επιλέξει αυτή που καλύπτει τις ανάγκες του. Επιπλέον, μόνο στο νέο Public στο Nicosia Mall και σε αποκλειστικότητα στην Κύπρο, θα βρει τη μοναδική Samsung QLED75” 8K για να δει τι σημαίνει στην πράξη η χρήση της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (Artificial Intelligence).
• Ειδική σηματοδότηση των χώρων για να μπορεί κάθε επισκέπτης να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που αναζητά και ψηφιακή σήμανση (digital signage) με φωτεινές πινακίδες πίσω από τα ταμεία.
• Ξεχωριστούς χώρους στο τμήμα κινητής τηλεφωνίας στους οποίους ο επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει πώς συνδέονται μεταξύ τους οι συσκευές των ecosystems της Samsung και Χiaomi μέσω IOT (internet of things).
• Την πληρέστερη γκάμα προϊόντων Apple στην Κύπρο, όπως iPhones, MacBooks, iPads και δεκάδες αξεσουάρ.
• Gaming Zones, όπου οι gamers όλων των ηλικιών μπορούν να δοκιμάσουν τις αγαπημένες τους κονσόλες και ηλεκτρονικά παιχνίδια, ενώ υπάρχει ειδικό τμήμα αφιερωμένο στα gaming laptops.
• Πλήρη γκάμα προϊόντων ήχου από απλά ακουστικά μέχρι πολυβραβευμένα συστήματα ήχου υψηλών προδιαγραφών από τα μεγαλύτερα brands όπως ose/B&O/Marshall/Jbl κ.α.
• Νέα κατηγορία home με προϊόντα προσωπικής φροντίδας και μικροσυσκευές (personal care/home appliances) που θα κάνουν το smart living πραγματικότητα.

Το Public, στα 11 χρόνια παρουσίας του στην Kύπρο αποτελεί σημαντικό πόλο πολιτισμού και ψυχαγωγίας. Η αλυσίδα σήμερα αριθμεί 6 καταστήματα και 250 εργαζόμενους, στην πλειοψηφία τους από κάθε περιοχή που λειτουργούν αλλά και εξειδικευμένο προσωπικό από Κύπρο και Ελλάδα.

Ανυπομονώ για το νέο κατάστημα Public!