Energizer Power Max P18K Pop: Smartphone με μπαταρία που δεν τελειώνει ποτέ

Περίληψη: Αν και η Energizer είναι brand που στη συνείδηση του έλληνα καταναλωτή είναι συνδεδεμένη με...

Αν και η Energizer είναι brand που στη συνείδηση του έλληνα καταναλωτή είναι συνδεδεμένη με τις μπαταρίες, εντούτοις τα τελευταία χρόνια η εταιρεία έχει κάνει άνοιγμα και στην αγορά των smartphones, στην αρχή με αξεσουάρ, θήκες και powerbanks, και εσχάτως με smartphones, σε συνεργασία με την Avenir Telecoms.

Μάλιστα, στο φετινό MWC ηεταιρεία παρουσίασε όχι μία, όχι δύο, όχι τρεις αλλά 26 διαφορετικές συσκευές, μεταξύ των οποίων και το Power Max P18K Pop, το smartphone με τη μεγαλύτερη μπαταρία στον κόσμο

Σχεδιασμένο για εκείνους που θέλουν να φορτίζουν το κινητό τους μία φορά την εβδομάδα, το Power Max P18K Pop διαθέτει μια τεράστια μπαταρία χωρητικότητας 18.000mAh. Βέβαια, για να χωρέσει αυτή η μπαταρία στη συσκευή, το πάχος της φθάνει τα 18mm, ενώ εξωφρενικό είναι και το βάρος της, στα 472 γραμμάρια!

Oι υπόλοιπες προδιαγραφές περιλαμβάνουν οθόνη 6,2 ιντσών ανάλυσης FHD+, που καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης χωρίς εγκοπές, καθώς η εταιρεία έχει εκμεταλλευτεί το αυξημένο πάχος και έχει τοποθετήσει τη διπλή selfie κάμερα σε ένα pop-up μηχανισμό, ο οποίος κρύβεται στο σώμα όταν η μπροστινή κάμερα δεν είναι σε χρήση.

Στην πλάτη συναντάμε διάταξη τριπλής κάμερα με αισθητήρες στα 12ΜP, 5MP και 2MP, ενώ η συσκευή διαθέτει 128GB αποθηκευτικού χώρου (και υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD), 6GB μνήμης RAM, οκταπύρηνο επεξεργαστή και λειτουργικό Android 9.0.

ΤoPower Max P18K Pop αναμένεται να διατεθεί στις αγορές το καλοκαίρι, οπότε μέχρι τότε έχεις αρκετό καιρό να σκεφτείς αν θα θυσίαζες το design για να αποκτήσεις ένα smartphone με αυτονομία μίας εβδομάδας!