Ενεργοποίησε το Fitbit σου σε 4 μόνο βήματα!

Περίληψη: Πήρες το νέο Fitbit; Τα καλά νέα είναι ότι τώρα έχεις ακόμα ένα κίνητρο να...

Πήρες το νέο Fitbit; Τα καλά νέα είναι ότι τώρα έχεις ακόμα ένα κίνητρο να αρχίσεις το τρέξιμο! Όποιο μοντέλο Fitbit και αν επέλεξες η διαδικασία ενεργοποίησης είναι η ίδια, επομένως ο παρακάτω οδηγός είναι κατάλληλος για όλα τα μοντέλα και σε καλύπτει ακόμα και αν θες να το συνδέσεις με Android ή iOS συσκευή.

Ενεργοποίηση  

Με το που ανοίξεις τη συσκευασία θα πρέπει να ενεργοποιήσεις το Fitbit και να σιγουρευτείς ότι έχει μπαταρία. Αν δεν έχει, το βάζεις να φορτίσει για λίγο.

Εγκατέστησε την εφαρμογή Fitbit

Αφού ενεργοποιήσεις το Fitbit, το πρώτο πράγμα που θα χρειαστεί να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις την εφαρμογή του Fitbit στο κινητό σου. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για συσκευές iOS, Android, Windows 10 αλλά ακόμα και αν δεν έχεις συμβατό κινητό ή tablet με τα παραπάνω λειτουργικά, μπορείς να εγκαταστήσεις το Fitbit Connect που λειτουργεί σε περιβάλλον Windows 8.1 και Mac.

Εγγραφή και σύζευξη

Ανοίγοντας την εφαρμογή θα σου ζητηθεί να κάνεις σύνδεση ή να δημιουργήσεις λογαριασμό. Αν δημιουργήσεις λογαριασμό, το επόμενο βήμα είναι να επιλέξεις το μοντέλο του Fitbit που θες να σετάρεις. Με το που επιλέξεις το μοντέλο πατάς «Ρύθμιση Fitbit», καταχωρείς το email και τον κωδικό που θες. Αμέσως μετά θα πρέπει να συμπληρώσεις το όνομα, την ημερομηνία γεννήσεως, το ύψος, το βάρος και το φύλλο σου. Μόλις τα συμπληρώσεις πατάς «Δημιουργία λογαριασμού» και ότι αποδέχεσαι τους όρους και τις προϋποθέσεις. Έπειτα ένας τετραψήφιος αριθμός θα εμφανιστεί στην οθόνη του Fitbit και κατόπιν θα σου ζητηθεί να τον πληκτρολογήσεις στην εφαρμογή. Σημείωση: Αν έχεις ήδη λογαριασμό, τότε η διαδικασία είναι η ίδια αλλά για να ξεκινήσεις χρειάζεται να κάνεις σύνδεση, στη συνέχεια να πας στο λογαριασμό σου (το εικονίδιο στην επάνω δεξιά γωνία του πίνακα εργαλείων της εφαρμογής) και τέλος να πατήσεις «Ρύθμιση συσκευής».

Βάλε στόχους!

Μόλις ολοκληρωθεί η σύζευξη, θα πρέπει να συμπληρώσεις το όνομα με το οποίο θες να σε αποκαλεί το Fitbit και μετά πατώντας στην οθόνη θα δεις μια περίληψη για το πώς χρησιμοποιείται. Διάλεξε σε ποιο χέρι θα το φοράς και άλλες προτιμήσεις που σχετίζονται με τη συσκευή και είσαι σχεδόν έτοιμος να ξεκινήσεις. Πριν ξεκινήσεις, όμως, η εφαρμογή θα σου ζητήσει επιπρόσθετα να επιλέξεις έναν στόχο, είτε πρόκειται για τη διαχείριση του βάρους, για την βελτίωση ποιότητας του ύπνο σου ή μια σειρά άλλων επιλογών. Στη συνέχεια η εφαρμογή θα προτείνει τα βήματα που πρέπει να κάνεις για να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν δεν είσαι σίγουρος για κάποιον από τους στόχους που έθεσες, μην ανησυχείς, μπορείς να τον αλλάξεις οποιαδήποτε στιγμή θελήσεις!