Εντείνεται η φημολογία για νέα Nintendo Switch και Nintendo 3DS

Περίληψη: Οι φήμες για νέες εκδόσεις Nintendo Switch και Nintendo 3DS έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται...

Οι φήμες για νέες εκδόσεις Nintendo Switch και Nintendo 3DS έχουν ήδη αρχίσει να εμφανίζονται και μάλιστα το τελευταίο χρονικό διάστημα εντείνονται ολοένα και περισσότερο.

Τι έχουμε αυτή τη στιγμή ως πληροφορία; Αρχικά, για το Nintendo Switch, πηγές κοντά στο εσωτερικό της ιαπωνικής εταιρείας αναφέρουν ότι το καλοκαίρι θα λανσαριστούν δύο νέα μοντέλα, ένα πιο φθηνό από το σημερινό και ένα πιο ισχυρό.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, το φθηνότερο μοντέλο δεν θα υποστηρίζει λειτουργία δόνησης HD Rumble και θα έχει πιο απλοϊκή κατασκευή, προσφέροντας έτσι τη δυνατότητα στη Nintendo να πουλήσει την κονσόλα της σε χαμηλότερη τιμή.

Η ακριβότερη έκδοση θα έχει μεν πιο ισχυρό hardware, αλλά και πάλι δεν θα φτάνει στα επίπεδα επιδόσεων των PS4 Pro ή Xbox One X. Οι ανακοινώσεις για τα νέα Nintendo Switch εικάζεται πως θα γίνουν μέσα στη διάρκεια της Ε3 2019, τον Ιούνιο, και η κυκλοφορία τους υπολογίζεται μέχρι το τέλος του τρέχοντος οικονομικού έτους της Nintendo, δηλαδή μέχρι τον Μάρτιο του 2020.

Όσον αφορά στα νέα Nintendo 3DS, ακούγεται πως η Nintendo θα απευθύνεται με μια φθηνότερη έκδοση της κονσόλας σε μικρότερες ηλικίες, καθώς και μια νέα έκδοση του Nintendo 2DS, που θα περιλαμβάνει λιγότερες λειτουργίες, αλλά θα πωλείται και σε μειωμένη τιμή. Η Nintendo δεν σχολιάζει κάτι επίσημα προς το παρόν, αλλά σίγουρα θα μάθουμε αν όλα τα παραπάνω ισχύουν στους επόμενους μήνες.

Βρείτε την πληρέστερη γκάμα πακέτων Nintendo Switch στο κοντινότερο κατάστημα Public και στο public.gr. Επίσης όλες οι εκδόσεις του Nintendo 2DS και του Nintendo 3DS, με ένα click στην οθόνη του υπολογιστή σας!