Επιστροφή 20%: Στο Public για σχολικά με σπουδαία έκπτωση!

Περίληψη: Για κάθε γονιό, ο Σεπτέμβρης προβλέπεται μήνας… καυτός. Όχι γιατί οι θερμοκρασίες είναι -πράγματι- υψηλές,...

Για κάθε γονιό, ο Σεπτέμβρης προβλέπεται μήνας… καυτός. Όχι γιατί οι θερμοκρασίες είναι -πράγματι- υψηλές, αλλά γιατί υποχρεώσεις και έξοδα είναι αυξημένα εν όψει καινούργιας σχολικής χρονιάς.

Για να σε… δροσίσουμε λίγο, τη δύσκολη αυτή περίοδο, ετοιμάσαμε μια ξεχωριστή προσφορά: Mε αγορές σχολικών ειδών άνω των 50 ευρώ από το Public, σου επιστρέφουμε το 20% της αξίας των αγορών σου, στην επόμενη αγορά προϊόντων τεχνολογίας. 

Γιατί μπορεί τσάντες, τετράδια, μολύβια κλπ να είναι απολύτως αναγκαία, αλλά οι σημερινοί μαθητές χρειάζονται την τεχνολογία για ολοκληρωμένη μελέτη: από ένα απλό usb stick ως ένα γρήγορο laptop...

Πώς έχει η διαδικασία αναλυτικά; Με κάθε αγορά άνω των 50€ θα πάρεις κουπόνι επιστροφής 20%, που αντιστοιχεί στην αξία των αγορών σου. Το κουπόνι αυτό μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να πάρεις έκπτωση στην επόμενη αγορά σου σε προϊόντα τεχνολογίας. Η αγορά μπορεί να γίνει από οπουδήποτε σε εξυπηρετεί, καθώς το κουπόνι αφορά αγορές που θα γίνουν τόσο από τα καταστήματα Public όσο και από το public.gr.

Ωστόσο η εξαργύρωση του κουπονιού αφορά αγορές προϊόντων τεχνολογίας από το ηλεκτρονικό κατάστημα του Public, οπότε δεν μπορεί να εξαργυρωθεί στα φυσικά καταστήματα. Αυτό σημαίνει πως δεν χρειάζεται να αφήσεις την άνεση του σπιτιού σου, για να επιλέξεις το κατάλληλο προϊόν τεχνολογίας για τη νέα σχολική χρονιά. Είτε το παιδί θέλει καινούργιο laptop ή smartphone...

Τώρα, που μπορείς να συνδυάσεις την αγορά σχολικών με αυτή των προϊόντων τεχνολογίας και να πάρεις έκπτωση, είναι η κατάλληλη στιγμή για να προμηθευτείς ό,τι χρειάζεσαι!