Έρωτας είναι: Η λίστα του Public στο Spotify

Περίληψη: Μια ημέρα έμεινε μόνο μέχρι τη μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων. Τα δώρα αγοράστηκαν, το μενού...

Μια ημέρα έμεινε μόνο μέχρι τη μεγάλη γιορτή των ερωτευμένων. Τα δώρα αγοράστηκαν, το μενού για το δείπνο αποφασίστηκε και τώρα το μόνο που μένει είναι η… ατμόσφαιρα!

Fluffy μαξιλάρια, αρωματικά κεριά και φυσικά η κατάλληλη μουσική υπόκρουση θα σε βοηθήσουν να χαλαρώσεις και να απολαύσεις την ημέρα με το άλλο σου μισό.

Και επειδή η μουσική είναι το πιο σημαντικό κομμάτι των παραπάνω, εμείς στο Public ετοιμάσαμε το ιδανικό soundtrack συγκεντρώνοντας σε μια λίστα τα καλύτερα τραγούδια για την ημέρα αυτή.

Ακούστε την... ερωτική λίστα του Public εδώ.

Σε αυτή θα βρεις κομμάτια όπως το αξεπέραστα κλασσικό «Dance Me to The End of Love» του Leonard Cohen σε μια διαφορετική όμως εκτέλεση από την Madeleine Peyroux, όπως και το «Lover Lover Lover» του ίδιου.

Από μια λίστα σαν αυτή δεν θα μπορούσε να λείπει μια από τις πιο αισθαντικές φωνές της μουσικής σκηνής, αυτή του Barry White, με το κομμάτι του «You're the First, The Last, My Everything», όπως και του Billy Joel, που μας τραγουδά αυτό που όλοι οι ερωτευμένοι θέλουν να ακούσουν από το άλλο τους μισό… «Just the Way You Are».

Καθήστε αναπαυτικά και καλή ακρόαση!