Fortnite, Battle Royale: είσαι έτοιμος για τη Season 5;

Περίληψη: Ακόμα και αν δεν ασχολείσαι με το gaming, η μόνη περίπτωση να μην έχεις ακούσει...

Ακόμα και αν δεν ασχολείσαι με το gaming, η μόνη περίπτωση να μην έχεις ακούσει κάτι για το Fortnite: Battle Royale θα ήταν αν βρισκόσουν σε αποστολή στον Άρη τους τελευταίους 10 μήνες! Ο free-to-play τίτλος της Epic Games, που λανσαρίστηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη, ακολουθώντας τη λογική του Battle Royale* gameplay που έκανε δημοφιλές το PUBG, κατάφερε πολύ σύντομα να το ξεπεράσει, για να εξελιχθεί μέσα σε λιγότερο από ένα χρόνο σε παιχνίδι φαινόμενο, που καταρρίπτει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο.

Σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, 125 εκατομμύρια παίκτες έχουν δοκιμάσει το Fortnite: Battle Royale, οι οποίοι έχουν αποφέρει στα ταμεία της Epic Games περισσότερα από 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια μέσω microtransactions. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι μόνο τον περασμένο Μάιο η εταιρεία εισέπραξε 318 εκατομμύρια δολάρια, ποσό που κατεδάφισε το προηγούμενο ρεκόρ μηνιαίων εσόδων για free-to-play τίτλο, που είχε πετύχει τον περσινό Ιούλιο το Lineage M, με τζίρο 223,6 εκατομμυρίων δολαρίων.Αυτή τη στιγμή το Fortnite: Battle Royale είναι διαθέσιμο σε όλες τις πλατφόρμες (PC, Mac, PS4Xbox One, Switch και iOS) πλην του Android, η έκδοση του οποίου βρίσκεται ακόμα στα σκαριά, με την εταιρεία να ετοιμάζεται για το λανσάρισμα της πέμπτης σεζόν του τίτλου, η οποία θα ξεκινήσει στις 12 Ιουλίου στις 11 π.μ. (ώρα Ελλάδας). Παράλληλα η Epic Games έχει ανακοινώσει και το πρώτο παγκόσμιο πρωτάθλημα Fortnite για την περίοδο 2018-2019, το οποίο θα υποστηρίξει με συνολικά χρηματικά έπαθλα ύψους 100 εκατομμυρίων δολαρίων!

Σε ό,τι αφορά την 5η σεζόν, παρόλο που η έναρξή της είναι πολύ κοντά, η Epic Games κρατάει ακόμα κλειστά τα χαρτιά της. Εντούτοις το live event με την εκτόξευση του πυραύλου που έλαβε μέρος στις 30 Ιουνίου, δημιούργησε ένα ρήγμα στον ουρανό εντός παιχνιδιού, αφήνοντας πολλούς να εικάζουν ότι η νέα σεζόν θα έχει θέμα το ταξίδι στο χρόνο ή/και τις εναλλακτικές πραγματικότητες.

Σε κάθε περίπτωση το μυστήριο θα λυθεί σε λιγότερο από μία εβδομάδα και το σίγουρο είναι πως η νέα σεζόν θα περιλαμβάνει τουλάχιστον έναν νέο χάρτη αλλά και πολλά νέα skins για τους παίκτες. Εσύ, είσαι έτοιμος να δοκιμάσεις τις δυνάμεις σου στον ανταγωνιστικό κόσμο του Fortnite: Battle Royale; Βρες όλα όσα πρέπει να ξέρεις γύρω από το παιχνίδι-φαινόμενο στο public.gr. Και μη ξεχνάς ότι με την αγορά κάρτας PS Store μπορείς να αποκτήσεις επιπλέον περιεχόμενο στο Fortnite με V-Bucks!* Battle Royale: XX παίκτες (100 στην περίπτωση του Fortnite) σε μία αρένα, μάχονται μέχρι να επιβιώσει μόνο ο ένας. Το όνομα προέρχεται από το ομώνυμο Ιαπωνικό βιβλίο που αργότερα έγινε και ταινία.