Το αναπόφευκτο της μοναξιάς @ Public Ιωαννίνων | Public Blog
What's new.
Το αναπόφευκτο της μοναξιάς @ Public Ιωαννίνων
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Το αναπόφευκτο της μοναξιάς @ Public Ιωαννίνων
> Το αναπόφευκτο της μοναξιάς @ Public Ιωαννίνων

Το αναπόφευκτο της μοναξιάς @ Public Ιωαννίνων

Τα Public και οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ζαραμπούκα, «Το αναπόφευκτο της μοναξιάς» το Σάββατο 26 Μαΐου και ώρα 12.00 στο Public Ιωαννίνων.

«Το αναπόφευκτο της μοναξιάς» είναι μία ποιητική συλλογή, που απαρτίζεται από σύντομες ιστορίες στο επίκεντρο των οποίων βρίσκονται οι άνθρωποι. Οι άνθρωποι εκείνοι που βιώνουν το συναίσθημα της προδομένης αγάπης. Εκείνοι που έρχονται αντιμέτωποι με το σκληρό πρόσωπο του θανάτου και της απουσίας. Μα, κι εκείνοι που γεύονται τη μαγεία του έρωτα σε στιγμές που γρήγορα σώνονται. Κοινός παρανομαστής όλων, η μοναξιά. Το αναπότρεπτο αυτό συναίσθημα που έρπει ανάμεσα τους κι επιβιώνει ροκανίζοντας τις ψυχές τους.

Ο Γιάννης Ζαραμπούκας γεννήθηκε στη Νυρεμβέργη, μεγάλωσε στη Λάρισα, ενώ κατάγεται απ’ την Κοζάνη και σπουδάζει στο ΑΤΕΙ Αθήνας, στο τμήμα της Εργοθεραπείας. Κάνει ταξίδια κι όνειρα διαβάζοντας και χτίζει τους δικούς του κόσμους γράφοντας. Όνειρο του να δημιουργήσει τα δικά του λογοτεχνήματα. Διατηρεί τη διαδικτυακή λογοτεχνική σελίδα Vivlia4U και το αντίστοιχο blog, ενώ συνεργάζεται με το koukidaki και το frapress.gr όπου φιλοξενούνται άρθρα του, βιβλίο-απόψεις και σύντομα διηγήματα. «Το αναπόφευκτο της μοναξιάς» είναι η πρώτη ποιητική του συλλογή και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Είσοδος: ελεύθερη


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Ιωαννίνων
Ιωάννινα
Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη Ιωάννινα ΤΚ: 45221

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
26 Μαΐου 2018

ΩΡΑ
12:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/02/anapofeukto-monaksias-ft.jpg Το αναπόφευκτο της μοναξιάς @ Public Ιωαννίνων Ιωάννινα Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη Ιωάννινα ΤΚ: 45221 2018-05-26 2018-05-26 Τα Public και οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Ζαραμπούκα, «Το αναπόφευκτο της μοναξιάς» το...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog