Η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου | Public Blog
What's new.
Η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου
> Η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου

Η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου

Public και οι εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν να συναντήσετε την Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της “Έρωτας Φονιάς“.
Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου

Κοσμοπολίτης, γοητευτικός άντρας που ακροβατεί ανάμεσα στο σκοτάδι και στο φως. Τα πρόσωπα και οι ρόλοι που αλλάζει, με μοναδική μαεστρία. Η γλυκιά κι ευαίσθητη αεροσυνοδός, στο μοιραίο ταξίδι στη Σαντορίνη. Η ξεχασμένη αποθήκη και η βαλίτσα με τα θαμμένα μυστικά. Η μονοκατοικία του τρόμου. Η ταλαντούχα μουσικός και ο παραμυθένιος γάμος στη στολισμένη με εντελβάις εκκλησία του Γολγοθά. Η ανυποψίαστη νεαρή, τα φρικτά βασανιστήρια και το μωρό που δεν γεννήθηκε ποτέ. Η συνοδός πολυτελείας στη σουίτα γνωστού ξενοδοχείου, όπου τα κρίνα βάφτηκαν με αίμα. Το μικρό αγόρι που έγινε μάρτυρας εγκλήματος.

Μια περιπλάνηση στον κόσμο του μυστηρίου, από την Αθήνα, την Ιθάκη και τη Σαντορίνη ως τη Βιέννη και τη λίμνη του ονειρικού Χάλστατ. Ένα μυθιστόρημα βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, που ξετυλίγει το νήμα μιας σκοτεινής ιστορίας και ακολουθεί την αιματοβαμμένη διαδρομή της. Θύματα γυναίκες, σε μια σειρά άγριων εγκλημάτων που έρχονται στο φως με διαδοχικές αποκαλύψεις και αλλεπάλληλες ανατροπές. Ένα βιβλίο όπου η δημοσιογράφος-ερευνήτρια μπαίνει στο στόχαστρο του δολοφόνου, μετατρέπεται σε τιμωρό και δικαιώνει τα θύματα.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Περιστερίου
Περιστέρι

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
09 Δεκεμβρίου 2017

ΩΡΑ
18:00 - 20:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2017/11/erwtas-fonias-nikoloulh-ft.jpg Η Αγγελική Νικολούλη υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου Περιστέρι 2017-12-09 2017-12-09 Tα Public και οι εκδόσεις Καστανιώτη σας προσκαλούν να συναντήσετε την Αγγελική Νικολούλη με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog