Η Άννα Δενδρινού παρουσιάζει τη "Νύχτα του Φαντού" @ Public Πάτρας | Public Blog
What's new.
Η Άννα Δενδρινού παρουσιάζει τη “Νύχτα του Φαντού” @ Public Πάτρας
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Άννα Δενδρινού παρουσιάζει τη “Νύχτα του Φαντού” @ Public Πάτρας
> Η Άννα Δενδρινού παρουσιάζει τη “Νύχτα του Φαντού” @ Public Πάτρας

Η Άννα Δενδρινού παρουσιάζει τη “Νύχτα του Φαντού” @ Public Πάτρας

Τα Public και οι Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Άννας Δενδρινού «Η νύχτα του Φαντού» στο Public Πάτρας, το Σάββατο 9/12 στις 12.00. Την εικονογράφηση του βιβλίου έχει επιμεληθεί ο Νίκος Γιαννόπουλος.
Μια αισιόδοξη γιορτινή ιστορία που μας ζεσταίνει την καρδιά και μας κάνει να πιστέψουμε ότι όλα μπορεί να συμβούν την νύχτα των Χριστουγέννων.

…Έκανε να κρυφτεί, μα του ‘δωσε θάρρος η κουκουβάγια: «Εεε, μικρέ Φαντού! Μην ξεχνάς πως τίποτε δεν είναι πιο δυνατό και πιο γενναίο από σένα!»

Κάθε χριστουγεννιάτικη νύχτα έχει τη δική της ιστορία. Όμως, για τον Φαντού, το μικρό μοναχικό φαντασματάκι του δάσους, εκείνη η νύχτα ήταν μαγική… Ήταν η νύχτα των ευχών.

Η Άννα Δενδρινού μας χαρίζει ένα κλιμακωτό χριστουγεννιάτικο παραμύθι που μας γεμίζει γαλήνη και αισιοδοξία. Κάθε πλάσμα έχει την δική του κρυμμένη δύναμη που την αποκαλύπτει όταν κινδυνεύουν αυτοί που αγαπά. Και οι ευχές, την μαγική Νύχτα των Ευχών είναι απλά το πρόσχημα για να φανερωθούν όλα.

Ο Νίκος Γιαννόπουλος για άλλη μια φορά δημιουργεί έναν ονειρόκοσμο πασπαλισμένο χιόνι, αγάπη, χρυσόσκονη και βαθιά ευαισθησία. Έναν κόσμο που δεν θέλεις με τίποτα να εγκαταλείψεις και διαβάζεις ξανά και ξανά το παραμύθι απολαμβάνοντας την φαντασία του.

Για παιδιά 4+


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Πάτρας
Πάτρα
Ερμού 55 Πάτρα T.K. 26221

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
09 Δεκεμβρίου 2017

ΩΡΑ
12:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2017/11/nyxta-fantou-ft.jpg Η Άννα Δενδρινού παρουσιάζει τη “Νύχτα του Φαντού” @ Public Πάτρας Πάτρα Ερμού 55 Πάτρα T.K. 26221 2017-12-09 2017-12-09 Τα Public και οι Εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου παιδικού βιβλίου της Άννας Δενδρινού «Η...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog