«Ασυγχώρητο Λάθος» @ Public Συντάγματος | Public Blog
What's new.
«Ασυγχώρητο Λάθος» @ Public Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< «Ασυγχώρητο Λάθος» @ Public Συντάγματος
> «Ασυγχώρητο Λάθος» @ Public Συντάγματος

«Ασυγχώρητο Λάθος» @ Public Συντάγματος

Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ασυγχώρητο Λάθος» της Γιόλας Δαμιανού Παπαδοπούλου, την Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου, στις 19:00, στο Public Συντάγματος.

Για το βιβλίο, εκτός από τη συγγραφέα, θα μιλήσουν οι:

Πάνος Τουρλής/βιβλιοκριτικός

Όμηρος Αβραμίδης/συγγραφέας

Αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσει η ηθοποιός, Ειρήνη Μακρή.

Ασυγχώρητο Λάθος @ Public Συντάγματος

Η Μαργαρίτα ήταν μόλις οχτώ χρόνων όταν οι γονείς της την έστειλαν παραδουλεύτρα σ’ ένα αρχοντικό στην πόλη. Στα δεκατρία της, το αφεντικό την εκμεταλλεύτηκε και, αφού της πήρε το παιδί της, την πέταξε στον δρόμο. Τότε, εκείνη τυχαία ανακάλυψε την κλίση της στον χορό και την έκανε επάγγελμα. Έγινε χορεύτρια σε καμπαρέ. Έτσι άρχισε το μοναχικό ταξίδι μιας γυναίκας που η μοίρα τη χτύπησε αλύπητα. Αλλά δεν το έβαλε κάτω. Έπεφτε και ξανασηκωνόταν με πείσμα,προκειμένου να κερδίσει την υπόληψη μιας άσπλαχνης κοινωνίας που δε συγχωρεί και να βρει το χαμένο παιδί της.Η ζωή της ήταν ένα δάσος από άντρες που την αγάπησαν, τη δίδαξαν, την ξεγέλασαν ή την πρόδωσαν. Στη μέση του δάσους το πιο ψηλό δέντρο την παρακινούσε να μη σταματά την ανοδική πορεία. Έτσι, η Μαργαρίτα κατόρθωσε να αποκτήσει ό,τι επιθυμούσε: δόξα και χρήμα. Μόνο που ξέχασε να επενδύσει στην αγάπη και τη φιλία. Και αυτό η ζωή δεν της το συγχώρησε ποτέ.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
07 Φεβρουαρίου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/01/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-26.jpg «Ασυγχώρητο Λάθος» @ Public Συντάγματος Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα 2019-02-07 2019-02-07 Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ασυγχώρητο Λάθος» της Γιόλας Δαμιανού Παπαδοπούλου, την Πέμπτη...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog