“Οι Χαμένοι Θεοί” του Βασίλειου Ι. Μακαρίου έρχονται @ Public Κοζάνης | Public Blog
What's new.
“Οι Χαμένοι Θεοί” του Βασίλειου Ι. Μακαρίου έρχονται @ Public Κοζάνης
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< “Οι Χαμένοι Θεοί” του Βασίλειου Ι. Μακαρίου έρχονται @ Public Κοζάνης
> “Οι Χαμένοι Θεοί” του Βασίλειου Ι. Μακαρίου έρχονται @ Public Κοζάνης

“Οι Χαμένοι Θεοί” του Βασίλειου Ι. Μακαρίου έρχονται @ Public Κοζάνης

Τα Public και οι εκδόσεις iWrite σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλειου Ι. ΜακαρίουΟι Χαμένοι Θεοί” την Παρασκευή 22/6 και ώρα 19.00 στο Public Κοζάνης.

“Οι Χαμένοι Θεοί” του Βασίλειου Ι. Μακαρίου έρχονται @ Public Κοζάνης

Βρισκόμαστε στη σύγχρονη Αθήνα, την πρωτεύουσα μιας χώρας σε παρακμή. Μιας χώρας που άλλοτε άκμασε χάριν της λατρείας των ιδεών και της ελεύθερης σκέψης. Σε έναν κόσμο που όλα μοιάζουν τόσο παράλογα φυσιολογικά, οι πρωταγωνιστές μας θα κληθούν να ερευνήσουν την πηγή της φυσιολογικότητας του είδους μας.

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, η ζωή ανακατευθύνεται από τη μια μέρα στην άλλη κι ο χρόνος, ως μεταφορέας φωτός, αποστέλλει με την ακτίνα του τις πληροφορίες εκείνες που θα αποκαλύψουν ένα καλά κρυμμένο κι αιώνιο μυστικό. Ο δρόμος των πληροφοριών παραπλανά συνεχώς τις αισθήσεις, η στιγμή της αποκάλυψης πλησιάζει. Μένει η σκέψη να μειώσει ταχύτητα, επιτρέποντας στο φως να την πλησιάσει, ώστε να αποκωδικοποιήσει σωστά τις πληροφορίες.

Θα καταφέρουν, τελικά, οι πρωταγωνιστές να παραμείνουν ανεπηρέαστα προσκολλημένοι στη δική τους έρευνα, στη δική τους Φολόη, ή μήπως θα καταφέρει ο Ασπροντυμένος να κρατήσει ενεργό το πέπλο απόκρυψης της ιστορίας; Οι δαίμονες των αμφιβολιών χτυπούν ανελέητα τον νεαρό αρχαιολόγο. Δαίμονες που τείνουν να πάρουν σάρκα και οστά, εάν ο ίδιος δεν κερδίσει τα δεκάδες αναπάντητα ερωτήματά του. Θα γίνουν οι δικαιολογίες τα επιχειρήματα της ανικανότητας ή μήπως η σοφία της δικής του Ιφιγένειας θα του χαράξει πάνω στον έναστρο ουρανό της Ελλάδας δρόμο φωτεινό προς τα αινίγματα του σύμπαντος;


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Κοζάνης
Κοζάνη
Ειρήνης 5 και Δρίζη Τ.Κ. 50100

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
22 Ιουνίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/05/makariou.jpg “Οι Χαμένοι Θεοί” του Βασίλειου Ι. Μακαρίου έρχονται @ Public Κοζάνης Κοζάνη Ειρήνης 5 και Δρίζη Τ.Κ. 50100 2018-06-22 2018-06-22 Τα Public και οι εκδόσεις iWrite σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Βασίλειου Ι. Μακαρίου “Οι Χαμένοι Θεοί”...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog