Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι @ Public Κοζάνης | Public Blog
What's new.
Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι @ Public Κοζάνης
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι @ Public Κοζάνης
> Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι @ Public Κοζάνης

Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι @ Public Κοζάνης

Τα Public και οι εκδόσεις Άγκυρα προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Δασκαλάκη, «Η Χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι», την Τρίτη 27/2 και ώρα 19.00 στο Public Κοζάνης.

Ο Νικόλας και η Ευτυχία αγαπούσαν πολύ το χιόνι. Κάθε βράδυ, ονειρεύονταν να δουν τις πρώτες νιφάδες να πέφτουν από τον ουρανό. Εκείνο το βράδυ έτσι και έγινε. Έτρεξαν γρήγορα στην κουζίνα, πήραν ένα γυάλινο βάζο, έπιασαν μια χιονονιφάδα και την έκλεισαν αμέσως στο ψυγείο! Όμως ό,τι αγαπάς δεν το φυλακίζεις… Θα καταλάβουν τα παιδιά γρήγορα το λάθος τους, θα της δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία και, πώς μπορούν να κάνουν μια χιονονιφάδα να αγαπήσει ένα καλοκαίρι;

Στο πίσω μέρος του βιβλίου τα παιδιά θα βρούνε σπόρους και ακολουθούντας τις οδηγίες θα δώσουν ζωή σε ένα λουλούδι…

Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι @ Public Κοζάνης

Με εφόδιο το παραμύθι της «Χιονονιφάδας που αγάπησε το καλοκαίρι», στόχος μας είναι να μιλήσουμε για τη δύναμη της ελευθερίας, του σεβασμού προς τη φύση και προς τους άλλους, τη σημασία της ελπίδας και της υπομονής. Μέσα από την τρυφερή αυτή ιστορία μπορούμε να διδαχθούμε το μήνυμα ότι όλα είναι πιθανά, όλα μπορούν να συμβούν, όλα μπορούν να συνυπάρξουν μεταξύ τους, αρμονικά και χωρίς φράχτες.

Με πρωταγωνιστές τον Νικόλα και την Ευτυχία, τα παιδιά μπορούν να τραγουδήσουν το τραγούδι της Χιονονιφάδας, να ακολουθήσουν την πορεία της φύσης, να δουν την απώλεια να μετατρέπεται σε ζωή και να προσφέρουν την ευκαιρία σε έναν σπόρο να γίνει ένα όμορφο λουλούδι.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Κοζάνης
Κοζάνη
Ειρήνης 5 και Δρίζη Τ.Κ. 50100

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
27 Φεβρουαρίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/01/xiononifada-daskalakis-ft.jpg Η χιονονιφάδα που αγάπησε το καλοκαίρι @ Public Κοζάνης Κοζάνη Ειρήνης 5 και Δρίζη Τ.Κ. 50100 2018-02-27 2018-02-27 Τα Public και οι εκδόσεις Άγκυρα προσκαλούν τους μικρούς τους φίλους στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Χρήστου Δασκαλάκη, «Η...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog