Η Φρόσω Αποστόλου υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου | Public Blog
What's new.
Η Φρόσω Αποστόλου υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Φρόσω Αποστόλου υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου
> Η Φρόσω Αποστόλου υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου

Η Φρόσω Αποστόλου υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου

Την Παρασκευή 8/12 και μεταξύ 18.00 – 20.00, η συγγραφέας Φρόσω Αποστόλου θα βρίσκεται στο κατάστημα Public Περιστερίου για να συνομιλήσει με τους επισκέπτες και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της «Η καγκελόπορτα της αγάπης» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Πνοή.

Η Αμαλία ζει μόνη στο σπίτι με την ολάνθιστη παραδεισένια αυλή και την καγκελόπορτα που αναγγέλλει την είσοδο των αγαπημένων της. Κι εκεί, ανάμεσα στα μυριάδες λουλούδια, μια πήλινη γλάστρα μ’ ένα έργο ζωγραφικής.
Ήρεμη, γενναιόδωρη, χαμογελαστή, με μια τεράστια αγκαλιά για όλους και περισσότερο για τρία μικρά κορίτσια. Η ανιψιά της, Δέσποινα, και οι δύο φίλες της, Ελένη και Σοφία, την έχουν πάντα πλάι τους, φύλακα-άγγελο σε κάθε στραβοπάτημα, σε κάθε επικίνδυνη στροφή της ζωής. Όσο όμως τα κορίτσια μεγαλώνουν, ο έλεγχος χάνεται. Η Αμαλία παλεύει για να κρατήσει τις ισορροπίες υποκαθιστώντας τον ρόλο των γονέων, ενώ ένας μεγάλος έρωτας αναδύεται από τα έγκατα του παρελθόντος ξυπνώντας μνήμες και αισθήσεις.
Θα καταφέρει η Αμαλία να εμποδίσει την καταστροφή που έρχεται; Θα λυθεί ποτέ η απορία των κοριτσιών, ποιος είναι ο άντρας στην πήλινη γλάστρα, γιατί εξαφανίστηκε από τη ζωή της Αμαλίας και γιατί εκείνη δεν επιδίωξε ποτέ να κάνει οικογένεια;

Ένα μυθιστόρημα που υμνεί τον έρωτα και τη φιλία.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Περιστερίου
Περιστέρι

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
08 Δεκεμβρίου 2017

ΩΡΑ
18:00 - 20:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2017/11/kagkeloporta-agaphs-ft.jpg Η Φρόσω Αποστόλου υπογράφει το βιβλίο της @ Public Περιστερίου Περιστέρι 2017-12-08 2017-12-08 Την Παρασκευή 8/12 και μεταξύ 18.00 – 20.00, η συγγραφέας Φρόσω Αποστόλου θα βρίσκεται στο κατάστημα Public Περιστερίου για να...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog