Γονείς στα θρανία: Γιώργος Κίσσας @ Public Κολωνακίου | Public Blog
What's new.
Γονείς στα θρανία: Γιώργος Κίσσας @ Public Κολωνακίου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Γονείς στα θρανία: Γιώργος Κίσσας @ Public Κολωνακίου
> Γονείς στα θρανία: Γιώργος Κίσσας @ Public Κολωνακίου

Γονείς στα θρανία: Γιώργος Κίσσας @ Public Κολωνακίου

Το Public συνεχίζει τη θεματική ενότητα με συζητήσεις και σεμινάρια που φέρει τον τίτλο «Γονείς στα θρανία». Αντικείμενο των συζητήσεων αυτών είναι όλα εκείνα που απασχολούν τους σύγχρονους γονείς, σχετικά με το ζήτημα της διαπαιδαγώγησης και της σχέσης με τα παιδιά τους.

Σε συνεργασία με τις εκδόσεις Αρμός, τη σκυτάλη παίρνει ο ψυχολόγος και ψυχοθεραπευτής Γιώργος Κίσσας, το Σάββατο 13 Οκτωβρίου και ώρα 12:00 στο Public Κολωνακίου.

Θα ακολουθήσει η εκδήλωση της Χριστίνας Μιχαλοπούλου, το Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2018 στις 12.00 μ.μ.

Είσοδος ελεύθερη, με δήλωση συμμετοχής στην παρακάτω φόρμα.

Λόγω αυξημένης ζήτησης και περιορισμένου αριθμού θέσεων, είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Οι συμμετέχοντες θα προκύψουν μετά από κλήρωση και τα ονόματά τους θα αναρτηθούν στο blog.

Γονείς στα θρανία: Γιώργος Κίσσας @ Public Κολωνακίου

Μέσα σε ένα κοινωνικό περιβάλλον όπου σταθερά όρια στα οποία γενιές δόμησαν τη ζωή τους αμφισβητούνται και η συνεχής υπέρβαση αποθεώνεται, και παράλληλα για πρώτη φορά τόσοι πολλοί άνθρωποι απολαμβάνουν σε τόσο μεγάλη έκταση τόσα αγαθά, η ζωή συνεχίζει τον κύκλο της. Ζευγάρια αποφασίζουν να δεσμευθούν, γονείς αναλαμβάνουν το ρίσκο να μεγαλώσουν παιδιά, έφηβοι δοκιμάζουν τα πρώτα τους πετάγματα στη ζωή και δάσκαλοι παλεύουν να διαπαιδαγωγήσουν νέους, μεταδίδοντάς τους την κληρονομιά των παλαιοτέρων.

Ποιες διεργασίες – συνειδητές αλλά και ασυνείδητες – συμβαίνουν σε αυτές τις διαδρομές του βίου μας; Πώς ανατρέφουμε τα παιδιά μας και πώς αυτά μας ωριμάζουν; Το πώς λειτουργώ ως γονιός ή δάσκαλος, με νήπια ή εφήβους, πόσο καθορίζεται από την δική μου νηπιακή και εφηβική ηλικία και τη σχέση μου με τους τότε σημαντικούς ενήλικες; Γιατί, ενώ η πείρα διδάσκει πως οι περιορισμοί απελευθερώνουν, δυσκολευόμαστε τόσο πολύ σε ένα «όχι»;


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Κολωνακίου
Κολωνάκι
Σκουφά 3

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
13 Οκτωβρίου 2018

ΩΡΑ
12:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/09/goneis_thrania_ft.jpg Γονείς στα θρανία: Γιώργος Κίσσας @ Public Κολωνακίου Κολωνάκι Σκουφά 3 2018-10-13 2018-10-13 Το Public συνεχίζει τη θεματική ενότητα με συζητήσεις και σεμινάρια που φέρει τον τίτλο «Γονείς στα θρανία». Αντικείμενο των συζητήσεων αυτών...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog