Η Αλεξάνδρα Συμεωνίδου έρχεται @ Public Athens Metro Mall | Public Blog
What's new.
Η Αλεξάνδρα Συμεωνίδου έρχεται @ Public Athens Metro Mall
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Αλεξάνδρα Συμεωνίδου έρχεται @ Public Athens Metro Mall
> Η Αλεξάνδρα Συμεωνίδου έρχεται @ Public Athens Metro Mall

Η Αλεξάνδρα Συμεωνίδου έρχεται @ Public Athens Metro Mall

Το Public και οι εκδόσεις Λιβάνη σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Αλεξάνδρα Συμεωνίδου, που θα βρίσκεται στο Public Athens Metro Mall για να συζητήσει μαζί σας και να υπογράψει αντίτυπα του νέου της βιβλίου «Οι Δαίμονες της Ερήμου», την Παρασκευή 9 Νοεμβρίου και ώρα 17.00-20.00.

Η Αλεξάνδρα Συμεωνίδου έρχεται @ Public Athens Metro Mall

Η Λίζα, μια νεαρή Αμερικανίδα αρχαιολόγος από το Χάρβαρντ, διακατέχεται από πάθος να ανακαλύψει την αλήθεια για τα πραγματικά αίτια του θανάτου του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Πεπεισμένη πως κάτι άλλο έχει συμβεί από ό,τι παρουσιάζεται ως επίσημη εκδοχή για τον θάνατό του, αποφασίζει να μεταβεί η ίδια στο Ιράκ και στα ερείπια της αρχαίας Βαβυλώνας, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν οι τελευταίες μέρες της ζωής του μεγάλου στρατηλάτη.

Παράλληλα, στη Βοστόνη, η γνωριμία της με τον Ιρακινό Αλί θα την οδηγήσει στα απάτητα μονοπάτια ενός σκοτεινού, αβυσσαλέου κόσμου παλαιών θρησκειών και μαγείας. Η επίσκεψή της στα αρχαία ερείπια της Χιλάχ θα αποβεί μοιραία… Ο κόσμος της μαγείας και των δαιμόνων θα αφυπνιστεί και θα ζωντανέψει απλώς και μόνο στο άκουσμα του ονόματός της, ενώ ένα ανεξήγητο μυστήριο θα απειλήσει την ίδια την ύπαρξή της.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Athens Metro Mall
Athens Metro Mall
Λεωφ. Βουλιαγμένης 276 Αθήνα ΤΚ: 17343

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
09 Νοεμβρίου 2018

ΩΡΑ
17:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/10/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-23.jpg Η Αλεξάνδρα Συμεωνίδου έρχεται @ Public Athens Metro Mall Athens Metro Mall Λεωφ. Βουλιαγμένης 276 Αθήνα ΤΚ: 17343 2018-11-09 2018-11-09 Το Public και οι εκδόσεις Λιβάνη σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τη συγγραφέα Αλεξάνδρα Συμεωνίδου, που θα βρίσκεται στο...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog