Η Ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοπά στον Βόλο! | Public Blog
What's new.
Η Ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοπά στον Βόλο!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοπά στον Βόλο!
>

Η Ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοπά στον Βόλο!

Η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοπά, εκ μέρους της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και η Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία διοργανώνουν συζήτηση με θέμα: Ευρωεκλογές 2014 – Για μια Ευρώπη της ελπίδας, της ανάπτυξης, της εργασίας, στο Public Βόλου, την Παρασκευή 25 Απριλίου 2014, στις 19.30.

Η συζήτηση διοργανώνεται με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου της Μαριλένας Κοπά: «Το αύριο αργεί πολύ… Για τη σοσιαλδημοκρατία και την έξοδο από την κρίση», και θα συμμετέχουν η Ροδούλα Ζήση, πρώην υπουργός, πρώην Αντιπρόεδρος της Βουλής, πρώην πρόεδρος Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, ο Απόστολος Παπατόλιας, Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Περιφερειών, πρώην Νομάρχης και ο Γιάννης Αναστασίου, δημοσιογράφος.
Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος Σωτήρης Πολύζος. Ακόμη η ευρωβουλευτής κ. Κοπά θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο Βόλου κ. Σκοτινιώτη, τις διοικήσεις των ΤΕΕ Μαγνησίας, ΟΛΒ και Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Βόλου
Βόλος
Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
25 Απριλίου 2014

ΩΡΑ
19.30

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2014/04/kopa.jpg Η Ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοπά στον Βόλο! Βόλος Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος 2014-04-25 2014-04-25 Η ευρωβουλευτής Μαριλένα Κοπά, εκ μέρους της Ομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών και η Δημοκρατική Αριστερά – Προοδευτική Συνεργασία διοργανώνουν...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog