Η Μαρία Τζιρίτα έρχεται @ Public Συντάγματος | Public Blog
What's new.
Η Μαρία Τζιρίτα έρχεται @ Public Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Μαρία Τζιρίτα έρχεται @ Public Συντάγματος
> Η Μαρία Τζιρίτα έρχεται @ Public Συντάγματος

Η Μαρία Τζιρίτα έρχεται @ Public Συντάγματος

Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα, «Ευτυχία θα πει…», τη Δευτέρα 4 Μαρτίου, στις 19:00, στο Public Συντάγματος.

Με τη συγγραφέα θα συνομιλήσουν η βιβλιοκριτικός, Κλειώ Ι. Τσαλαπάτη, και ο Διευθύνων σύμβουλος της Alco & Πρόεδρος του ΣΕΓΑ, Κώστας Παναγόπουλος. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με το κοινό και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Η Μαρία Τζιρίτα έρχεται @ Public Συντάγματος

Η βίλα «Ευτυχία» φιλοξενεί επτά ηλικιωμένους ανθρώπους∙ Τρεις άντρες και τέσσερις γυναίκες, πλούσιους και κάποτε διάσημους, οι οποίοι έχουν ένα κοινό στοιχείο: είναι όλοι τους άκληροι.

Όταν η νεαρή γιατρός Μελίνα Γκρέι περνούσε την πύλη της πολυτελούς βίλας, έχοντας αναλάβει τη θέση της παθολόγου, δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως αυτή η απόφαση θα άλλαζε ολόκληρη τη ζωή της. Κυνηγημένη και η ίδια από τα φαντάσματα και τα μυστικά του δικού της παρελθόντος, θεώρησε εξαιρετική την ευκαιρία που της δόθηκε με αυτή τη θέση εργασίας, ώστε να κρυφτεί από όσα και όσους την καταδίωκαν.

Μα μέσα σε όλα τα συγκλονιστικά που ανακαλύπτει στο σπίτι αυτό για τον εαυτό της, τους ανθρώπους και την ίδια τη ζωή, για πρώτη φορά συνειδητοποιεί πως ευτυχία θα πει…


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
04 Μαρτίου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/02/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-1.jpg Η Μαρία Τζιρίτα έρχεται @ Public Συντάγματος Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα 2019-03-04 2019-03-04 Το Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μαρίας Τζιρίτα, «Ευτυχία θα πει…», τη...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog