Η Νικόλ Μαντζικοπούλου στο Public Συντάγματος | Public Blog
What's new.
Η Νικόλ Μαντζικοπούλου στο Public Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Νικόλ Μαντζικοπούλου στο Public Συντάγματος
> Η Νικόλ Μαντζικοπούλου στο Public Συντάγματος

Η Νικόλ Μαντζικοπούλου στο Public Συντάγματος

Την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος, σας περιμένουμε για μια βιωματική παρουσίαση από την αναγνωρισμένη Corporate & Executive Coach, Νικόλ Μαντζικοπούλου, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου της με τίτλο “Γιατί δεν μου το είπε κανείς;“, για να ανακαλύψετε τις άπειρες δυνατότητές σας και να δημιουργήσετε τη ζωή που επιθυμείτε.

Η πραγματικότητα που βιώνουμε, έχει καθοριστεί από εμάς τους ίδιους στα θετικά και στα αρνητικά της. Αν το συνειδητοποιήσουμε αυτό, θα αλλάξουμε και τη συμπεριφορά μας στη καθημερινή μας ζωή ώστε να έχει τα αποτελέσματα που επιθυμούμε σε ένα ή περισσότερα πεδία της ζωής μας.

Ένα διορατικό, πρακτικό, βιβλίο για προσωπική ενδυνάμωση, που αποκαλύπτει έναν κόσμο ανεξάντλητων δυνατοτήτων και καθοδηγεί βήμα-βήμα στην διαμόρφωση μιας διαφορετικής πραγματικότητας. Περιέχει παραδείγματα, ασκήσεις και σχεδιαγράμματα για εμβάθυνση και αξιοποίηση της γνώσης που παρέχει.

Στην εποχή που ζούμε, οι άνθρωποι τείνουν να βιώνουν περισσότερες καταστάσεις στρες και σύγχυσης παρά ηρεμίας και ευχαρίστησης. Αυτό οφείλεται στο ότι απλά δεν έχουν διδαχτεί όλους τους κανόνες που διέπουν τη ζωή και επομένως δεν γνωρίζουν πώς να κερδίσουν αυτό το «παιχνίδι».

Ο σκοπός του βιβλίου είναι να διδάξει αυτούς τους κανόνες. Να ανοίξει ένα νέο παράθυρο στο μυαλό, παρουσιάζοντας τις παραμέτρους εκείνες που θα βοηθήσουν στη διαμόρφωση μιας ζωής αφθονίας και πληρότητας.

Εάν είστε πραγματικά αποφασισμένοι να αλλάξετε τη ζωή σας, να εγκαταλείψετε τις δικαιολογίες σας και να προχωρήσετε στον δρόμο που θα σας οδηγήσει στα όνειρά σας, τότε αυτό το βιβλίο είναι για εσάς.

Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα

Είσοδος: Ελεύθερη


ΠΕΡΙΟΧΗ
Αίθουσα Εκδηλώσεων
Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος
Καραγεώργη Σερβίας 1

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
13 Απριλίου 2016

ΩΡΑ
19.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2016/03/987-------------------.jpg Η Νικόλ Μαντζικοπούλου στο Public Συντάγματος Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος Καραγεώργη Σερβίας 1 2016-04-13 2016-04-13 Την Τετάρτη 13 Απριλίου, στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος, σας περιμένουμε για μια βιωματική παρουσίαση από την αναγνωρισμένη...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog