Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Κατερίνης | Public Blog
What's new.
Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Κατερίνης
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Κατερίνης
> Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Κατερίνης

Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Κατερίνης

Τo Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα του βιβλίου «Το πριγκιπότο», Πηνελόπη Κουρτζή, που θα βρίσκετε στο Public Κατερίνης, το Σάββατο 16 Μαρτίου, στις 12:00, για να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Κατερίνης

Στα τέλη του 19ου αιώνα, δύο αδελφικές φίλες, η Αμάντα και η Κλημεντίνη, περνούν μαζί τα καλοκαίρια τους στην Κέρκυρα, όπου μοιράζονται τα μυστικά και τα όνειρά τους. Κάποια στιγμή, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Η μία, θυμωμένη από τον έρωτα, προσπαθεί να ξεχάσει. Η άλλη, πληγωμένη από τον έρωτα, μετατρέπει τον πόνο της σε δημιουργικότητα, προκειμένου να καταφέρει να ανοίξει το δικό της ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

Έπειτα από χρόνια, οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν στο Πριγκιπότο για να ζήσουν πάλι μια κοινή ζωή, γεμάτη από τα μυστικά του παρελθόντος αλλά κι αυτά που έρχονται να τις ενώσουν ξανά. Μα όταν ο θυμός του έρωτα ζωντανέψει εκ νέου, τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και για τις δύο. Επειδή αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν μέχρι το τέλος είναι ποια από τις δύο θα πέσει θύμα στα βέλη του… Ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται από το 1878 μέχρι το 1898 στην Κέρκυρα και κατόπιν στην Κηφισιά της μπελ επόκ. Μια γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Και ο έρωτας∙ ο παράνομος, που δεν έχει λόγο άνθησης, αλλά έχει λόγο ύπαρξης.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Κατερίνης
Κατερίνη
Ανδρούτσου & Ερμού 5 Τ.Κ. 60100

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
16 Μαρτίου 2019

ΩΡΑ
12:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/02/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-19-1.jpg Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Κατερίνης Κατερίνη Ανδρούτσου & Ερμού 5 Τ.Κ. 60100 2019-03-16 2019-03-16 Τo Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα του βιβλίου «Το πριγκιπότο», Πηνελόπη Κουρτζή, που θα...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog