Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Βόλου | Public Blog
What's new.
Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Βόλου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Βόλου
> Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Βόλου

Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Βόλου

Τo Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα του βιβλίου «Το πριγκιπότο», Πηνελόπη Κουρτζή, που θα βρίσκετε στο Public Βόλου, την Παρασκευή 15 Μαρτίου, στις 19:00, για να παρουσιάσει το βιβλίο της.

Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Βόλου

Στα τέλη του 19ου αιώνα, δύο αδελφικές φίλες, η Αμάντα και η Κλημεντίνη, περνούν μαζί τα καλοκαίρια τους στην Κέρκυρα, όπου μοιράζονται τα μυστικά και τα όνειρά τους. Κάποια στιγμή, οι δρόμοι τους θα χωρίσουν. Η μία, θυμωμένη από τον έρωτα, προσπαθεί να ξεχάσει. Η άλλη, πληγωμένη από τον έρωτα, μετατρέπει τον πόνο της σε δημιουργικότητα, προκειμένου να καταφέρει να ανοίξει το δικό της ξενοδοχείο στην Κηφισιά.

Έπειτα από χρόνια, οι δύο γυναίκες θα συναντηθούν στο Πριγκιπότο για να ζήσουν πάλι μια κοινή ζωή, γεμάτη από τα μυστικά του παρελθόντος αλλά κι αυτά που έρχονται να τις ενώσουν ξανά. Μα όταν ο θυμός του έρωτα ζωντανέψει εκ νέου, τότε θα ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και για τις δύο. Επειδή αυτό που δεν μπορούν να καταλάβουν μέχρι το τέλος είναι ποια από τις δύο θα πέσει θύμα στα βέλη του… Ένα μυθιστόρημα που εκτυλίσσεται από το 1878 μέχρι το 1898 στην Κέρκυρα και κατόπιν στην Κηφισιά της μπελ επόκ. Μια γυναίκα που προσπαθεί να επιβιώσει σε μια ανδροκρατούμενη κοινωνία. Και ο έρωτας∙ ο παράνομος, που δεν έχει λόγο άνθησης, αλλά έχει λόγο ύπαρξης.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Βόλου
Βόλος
Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
15 Μαρτίου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/02/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-19.jpg Η Πηνελόπη Κουρτζή έρχεται @ Public Βόλου Βόλος Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος 2019-03-15 2019-03-15 Τo Public και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν να συναντήσετε τη συγγραφέα του βιβλίου «Το πριγκιπότο», Πηνελόπη Κουρτζή, που θα...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog