Ο Ivan Krastev @ Public Συντάγματος | Public Blog
What's new.
Ο Ivan Krastev @ Public Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Ο Ivan Krastev @ Public Συντάγματος
> Ο Ivan Krastev @ Public Συντάγματος

Ο Ivan Krastev @ Public Συντάγματος

Το Public και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ivan Krastev «Μετά την Ευρώπη» στο Public Συντάγματος, την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου στις 19:00. 

Με αφορμή αυτό το προκλητικό βιβλίο, θα πραγματοποιηθεί μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς και για την πιθανότητα η Ένωση να μην έχει πια μέλλον.

Ο Ivan Krastev @ Public Συντάγματος

Ο Κράστεφ υποστηρίζει ότι, αν καταρρεύσει η Ένωση, η λογική του κατακερματισμού της θα είναι λογική τραπεζικού πανικού, όχι επανάστασης. Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο της διάλυσης, πιστεύει, είναι να αναγνωρίσουμε τις ρίζες της στην προσφυγική κρίση, η οποία έχει αλλάξει δραματικά τη φύση της δημοκρατικής πολιτικής σε εθνικό επίπεδο ανά την ήπειρο. Από τη Βαρκελώνη έως τη Βουδαπέστη, ανήσυχες πλειοψηφίες φοβούνται ότι οι ξένοι απειλούν τον τρόπο ζωής τους – και ότι η σημερινή κρίση είναι απόρροια μιας συνωμοσίας ανάμεσα σε κοσμοπολίτικες ελίτ και φυλετικά σκεπτόμενους μετανάστες. Η απάντηση σε αυτές τις ανησυχίες και η καταπολέμηση των αντιδραστικών παρορμήσεων που τις συνοδεύουν είναι η μεγαλύτερη πρόκληση για την Ευρώπη σήμερα – μια πρόκληση για την οποία μας προετοιμάζει ευφυώς το συναρπαστικό βιβλίο του Κράστεφ.

Ο Ivan Krastev @ Public Συντάγματος


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
24 Οκτωβρίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/09/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-40.jpg Ο Ivan Krastev @ Public Συντάγματος Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα 2018-10-24 2018-10-24 Το Public και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου του Ivan Krastev «Μετά την Ευρώπη» στο Public Συντάγματος, την...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog