«Μη με αφήσεις να ξεχάσω» @ Public Συντάγματος | Public Blog
What's new.
«Μη με αφήσεις να ξεχάσω» @ Public Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< «Μη με αφήσεις να ξεχάσω» @ Public Συντάγματος
> «Μη με αφήσεις να ξεχάσω» @ Public Συντάγματος

«Μη με αφήσεις να ξεχάσω» @ Public Συντάγματος

Το Public και οι εκδόσεις Ωκεανός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Μη με αφήσεις να ξεχάσω» της Πόπης Λαμπροπούλου, την Τρίτη 16 Απριλίου, στις 19:00, στο Public Συντάγματος.

Μη με αφήσεις να ξεχάσω @ Public Συντάγματος

H Άννα στα δεκαοκτώ της εγκαταλείπει την επαρχία όπου μεγάλωσε κι έρχεται στην Αθήνα προσπαθώντας να ξεχάσει τη δυσλειτουργική οικογένεια της και τα τραγικά γεγονότα που έζησε στην επαρχία κατά τη διάρκεια της εφηβείας της. Γεμάτη πίκρα και νυκτερινούς εφιάλτες προσπαθεί να αλλάξει τον εαυτό της, να γυρίσει προς τα πίσω το ρολόι του χρόνου και να κάνει μια νέα αρχή. Στην πρωτεύουσα θα γνωρίσει τον γοητευτικό Ορφέα κι ενώ θα πιστέψει ότι εκείνος είναι πια το στήριγμά της, ο δρόμος της αγάπης που ανοίχτηκε μπροστά της θα την οδηγήσει στον γκρεμό. Με νύχια και με δόντια προσπαθεί να αναρριχηθεί ξανά και να βγει στην επιφάνεια κουβαλώντας τον θυμό και το πάθος για εκδίκηση. Μια δυνατή ιστορία που στηρίζεται σε αληθινά γεγονότα και σε κάνει να δεις καθαρά πως την λύτρωση του εαυτού σου, μόνο η συγχώρεση μπορεί να στην χαρίσει.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
16 Απριλίου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/03/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-13.jpg «Μη με αφήσεις να ξεχάσω» @ Public Συντάγματος Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα 2019-04-16 2019-04-16 Το Public και οι εκδόσεις Ωκεανός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Μη με αφήσεις να ξεχάσω» της Πόπης Λαμπροπούλου,...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog