«Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις» @ Public Ιωαννίνων | Public Blog
What's new.
«Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις» @ Public Ιωαννίνων
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< «Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις» @ Public Ιωαννίνων
> «Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις» @ Public Ιωαννίνων

«Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις» @ Public Ιωαννίνων

Το Public και οι εκδόσεις Πηγή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις» της Ελισάβετ Γκαγκίδου, στο Public Ιωαννίνων, την Παρασκευή 10/5, στις 19.00.

Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις @ Public Ιωαννίνων

Ποτέ δεν γνωρίζεις τι μπορεί να σου φέρει μια στιγμή, πόσο μάλιστα πολλές στιγμές μαζί. Πόσο μπορεί να καθορίσουν το μέλλον και τη ζωή σου… Για έναν έρωτα κάνουμε πολλά. Για μια φιλία; Και κάπως έτσι γεννήθηκε «Ο Άγγελος μου είχε 2 όψεις».

Η Ροζάνθη είναι μια νεαρή κοπέλα που πάσχει από κατάθλιψη. Μέσα από τη μουσική του Άγγελου, που ακούει τυχαία, ξανασυναντιέται με τη ζωή και το χαμόγελο ανθίζει στα χείλη της. Ο Άγγελος, με τη μουσική του στην αρχή, και έπειτα με τη φυσική του παρουσία, κατάφερε να εγκλωβίσει μέσα της την τελευταία της ανάσα, πριν βουλιάξει στον δρόμο της ανυπαρξίας.
Η επαφή και η γνωριμία τους εξελίσσεται σε μια δυνατή φιλία με πολλά σκαμπανεβάσματα, χαρές και λύπες. Φτάνουν στο σημείο που τα λόγια είναι περιττά μεταξύ τους και επικοινωνούν μέσα από τις σκέψεις και τα συναισθήματα. Η ισορροπία είναι πολύ λεπτή και η προδοσία του φίλου-αδελφού τη στέλνει πίσω στα δίχτυα της κατάθλιψης.

Θα καταφέρει να ξεφύγει από αυτήν για δεύτερη φορά, αλλάζοντάς την ριζικά; Οι άνθρωποι “γράφουν” μέσα μας, ανάλογα με τη χρονική στιγμή που διασταυρώνονται οι ζωές μας.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Ιωαννίνων
Ιωάννινα
Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη Ιωάννινα ΤΚ: 45221

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
10 Μαΐου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/04/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-8.jpg «Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις» @ Public Ιωαννίνων Ιωάννινα Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη Ιωάννινα ΤΚ: 45221 2019-05-10 2019-05-10 Το Public και οι εκδόσεις Πηγή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο Άγγελός μου είχε 2 όψεις» της Ελισάβετ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog