Σεμινάριο με τον Δημήτρη Τσέλιο @ Public Συντάγματος | Public Blog
What's new.
Σεμινάριο με τον Δημήτρη Τσέλιο @ Public Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Σεμινάριο με τον Δημήτρη Τσέλιο @ Public Συντάγματος
> Σεμινάριο με τον Δημήτρη Τσέλιο @ Public Συντάγματος

Σεμινάριο με τον Δημήτρη Τσέλιο @ Public Συντάγματος

To Public και ο Δημήτρης Τσέλιος σας προσκαλούν στο σεμινάριο «Απόδραση από το σπήλαιο», με θέμα «Ανακάλυψε την εσωτερική σου δύναμη και κάνε τα όνειρά σου πραγματικότητα», που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου, στις 19:00, στο Public Συντάγματος με ελεύθερη είσοδο. Αφορμή στάθηκε το νέο βιβλίο του Δημήτρη Τσέλιου, «Απόδραση από το σπήλαιο», που κυκλοφορεί από τον εκδοτικό οίκο The Law of Success Publishing.

«O,τι διαβάσεις στις σελίδες του βιβλίου που κρατάς στα χέρια σου είναι η προσωπική μου αλήθεια. Είναι η αλήθεια που ανακάλυψα μέσα από το δικό μου μονοπάτι της αυτογνωσίας. Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα, ούτε υποστηρίζω πως όλα αυτά που θα διαβάσεις είναι μία πετυχημένη συνταγή που μπορεί να εφαρμοστεί σε όλους ανεξαιρέτως τους ανθρώπους. Απλά, σου παραθέτω τη βιωματική μου εμπειρία και τον τρόπο με τον οποίο κατάφερα εγώ να πετύχω το όνειρό μου, ξεκινώντας από το μηδέν, μέσα σε μία Ελλάδα της κρίσης και της αβεβαιότητας και με όλες σχεδόν τις συνθήκες να είναι αντίξοες και φαινομενικά εναντίον μουΣκοπός μου είναι το βιβλίο αυτό να σε εμπνεύσει και να σου δώσει την ώθηση να ανακαλύψεις την εσωτερική σου δύναμη, ώστε να κάνεις μία καινούργια αρχή. Να θέσεις ένα νέο ξεκίνημα παίρνοντας τη ζωή σου στα χέρια σου. Αρκεί να το θελήσεις. Εγώ τα κατάφερα… γιατί όχι κι εσύ!», εξηγεί ο Δημήτρης Τσέλιος, βάζοντάς μας με τον καλύτερο τρόπο στον κόσμο του βιβλίου του.

Σεμινάριο με τον Δημήτρη Τσέλιο @ Public Συντάγματος


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
07 Δεκεμβρίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/11/IMG_5255.jpg Σεμινάριο με τον Δημήτρη Τσέλιο @ Public Συντάγματος Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα 2018-12-07 2018-12-07 To Public και ο Δημήτρης Τσέλιος σας προσκαλούν στο σεμινάριο «Απόδραση από το σπήλαιο», με θέμα «Ανακάλυψε την εσωτερική σου δύναμη και...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog