Ο Κωνσταντίνος Φίλης έρχεται @ Public Κατερίνης | Public Blog
What's new.
Ο Κωνσταντίνος Φίλης έρχεται @ Public Κατερίνης
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Ο Κωνσταντίνος Φίλης έρχεται @ Public Κατερίνης
> Ο Κωνσταντίνος Φίλης έρχεται @ Public Κατερίνης

Ο Κωνσταντίνος Φίλης έρχεται @ Public Κατερίνης

Το Public και οι εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων «Μικρές εισαγωγές: Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν» και «Πρόσφυγες, Ευρώπη, Ανασφάλεια» του Κωνσταντίνου Φίλη, στο Public Κατερίνης, την Παρασκευή 19 Απριλίου, στις 19.00.

Ο Κωνσταντίνος Φίλης έρχεται @ Public Κατερίνης

O Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης είναι Γενικός Διευθυντής του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων, επικεφαλής του Τομέα Ρωσίας-Ευρασίας & ΝΑ Ευρώπης του Ινστιτούτου Διεθνών Σχέσεων και συγγραφέας των βιβλίων “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” και “Πρόσφυγες, Ευρώπη, Ανασφάλεια” που κυκλοφορούν από τη σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ των Εκδόσεων Παπαδόπουλος. Μέλος ο ίδιος του Ελληνοτουρκικού Forum καθώς του Ινστιτούτου Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης σχολιάζει τα αποτελέσματα των Τουρκικών εκλογών, τις σχέσεις της γειτονικής μας χώρας με τη Δύση, τον αντίκτυπο στην τουρκική αναθεωρητική πολιτική σε Αιγαίο και Ανατολική Μεσόγειο και τη θέση Ελλάδας και Κύπρου στις περιφερειακές ανακατατάξεις.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Κατερίνης
Κατερίνη
Ανδρούτσου & Ερμού 5 Τ.Κ. 60100

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
19 Απριλίου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/04/5306b67ab2867263ddc2562ebb8e1037_XL.jpg Ο Κωνσταντίνος Φίλης έρχεται @ Public Κατερίνης Κατερίνη Ανδρούτσου & Ερμού 5 Τ.Κ. 60100 2019-04-19 2019-04-19 Το Public και οι εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων «Μικρές εισαγωγές: Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν» και «Πρόσφυγες, Ευρώπη,...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog