«Ο μικρός μακαρονομάχος» @ Public Βόλου | Public Blog
What's new.
«Ο μικρός μακαρονομάχος» @ Public Βόλου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< «Ο μικρός μακαρονομάχος» @ Public Βόλου
> «Ο μικρός μακαρονομάχος» @ Public Βόλου

«Ο μικρός μακαρονομάχος» @ Public Βόλου

Τo Public και οι εκδόσεις Παρισιάνου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο μικρός μακαρονομάχος» του Δημήτρη Ταουκίδη, στο Public Βόλου, το Σάββατο 30 Μαρτίου, στις 12.00.

Τα μακαρόνια έβρασαν, η σάλτσα έδεσε, το τυρί τρίφτηκε και έτσι οι εκδόσεις Παρισιάνου είναι έτοιμες να σερβίρουν στα ράφια του Public Βόλου τον μικρό τους Μακαρονομάχο, το πρώτο παιδικό βιβλίο ζυμαρικών, ένα βιβλίο από άλλη πάστα! Αν, λοιπόν, σας αρέσουν τα ζυμαρικά και είστε μακαρονάδες, δεν έχετε παρά να μας επισκεφτείτε, να ξεφυλλίσετε τις λεκιασμένες από σάλτσα πέστο σελίδες αυτού του μακαρονοπαραμυθιού και να ταξιδέψουμε μαζί με τον Στέφανο, τον μικρό πάστα-σεφ, στον μαγικό κόσμο των ζωντανών ζυμαρικών.  Ααα… Και μια σημαντική πληροφορία για εσάς που θα τον διαβάσετε! Ξέρετε, θα είναι η πρώτη φορά που δοκιμάζετε ζυμαρικά, χωρίς αυτά να σας παχαίνουν!

Ο μικρός μακαρονομάχος @ Public Βόλου

ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Βόλου
Βόλος
Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
30 Μαρτίου 2019

ΩΡΑ
12:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/02/IMG_7394.jpg «Ο μικρός μακαρονομάχος» @ Public Βόλου Βόλος Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος 2019-03-30 2019-03-30 Τo Public και οι εκδόσεις Παρισιάνου σας προσκαλούν στην παρουσίαση του παιδικού βιβλίου «Ο μικρός μακαρονομάχος» του Δημήτρη Ταουκίδη, στο...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog