Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης έρχεται @ Public Περιστερίου | Public Blog
What's new.
Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης έρχεται @ Public Περιστερίου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης έρχεται @ Public Περιστερίου
> Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης έρχεται @ Public Περιστερίου

Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης έρχεται @ Public Περιστερίου

Το Public και οι εκδόσεις Λιβάνη σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Παναγιώτη Δεληγιάννη, που θα βρίσκεται στο Public Περιστερίου για να συζητήσει μαζί σας και να υπογράψει αντίτυπα του νέου του βιβλίου «Ο Στόχος» το Σάββατο 10 Νοεμβρίου και ώρα 17.00-20.00.

Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης έρχεται @ Public Περιστερίου

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ ποιος είναι ο στόχος σου σε αυτή τη ζωή;

Τι θα έκανες για να τον πετύχεις; Θα θυσίαζες τα πάντα; Την κάθε σου στιγμή, την οικογένειά σου ή μηπως ακόμα και τον ίδιο σου τον εαυτό; Ο Βίτο εργάζεται σε ένα περιοδικό εναλλακτικού τουρισμού στο Μιλάνο. Του ζητούν να ταξιδέψει στην Ελλάδα –την πατρίδα της μητέρας του–μαζί με μια νέα συνάδελφο, τη Λάουρα. Εκείνος δέχεται και το κουβάρι μιας περίεργης ιστορίας αρχίζει να ξετυλίγεται αργά με επίκεντρο τα σπίτια παλιών ευγενών. Οι σκιές ξεχύνονται μέσα στα σκοτάδια και η Λάουρα χάνεται. Ποιοι είναι, τι θέλουν, ποιος είναι ο Στόχος; Ένα θρίλερ που διαβάζεται με κομμένη την ανάσα!

«Οι μυστικοί μας πράκτορες έχουν σταλεί σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας για να βρουν τον γιο του αρχαιολόγου και να τον εξοντώσουν. Δεν μπορούμε να διακινδυνεύσουμε τόσα χρόνια σκληρής δουλειάς. Ο Στόχος είναι πλέον πολύ κοντά. Μένει μόνο να τον αγγίξουμε».


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Περιστερίου
Περιστέρι

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
10 Νοεμβρίου 2018

ΩΡΑ
17:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/10/stoxos.jpg Ο Παναγιώτης Δεληγιάννης έρχεται @ Public Περιστερίου Περιστέρι 2018-11-10 2018-11-10 Το Public και οι εκδόσεις Λιβάνη σας προσκαλούν να γνωρίσετε από κοντά τον συγγραφέα Παναγιώτη Δεληγιάννη, που θα βρίσκεται στο...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog