«Ο πυροβάτης των αστεριών» @ Public Ιωαννίνων | Public Blog
What's new.
«Ο πυροβάτης των αστεριών» @ Public Ιωαννίνων
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< «Ο πυροβάτης των αστεριών» @ Public Ιωαννίνων
> «Ο πυροβάτης των αστεριών» @ Public Ιωαννίνων

«Ο πυροβάτης των αστεριών» @ Public Ιωαννίνων

Το Public και οι εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο πυροβάτης των αστεριών» του Θοδωρή Κούκια, στο Public Ιωαννίνων την Πέμπτη 16 Μαΐου, στις 19.00.

Ο πυροβάτης των αστεριών @ Public Ιωαννίνων

Πώς είναι να προσπαθείς να καταλάβεις
ποια είναι η θέση σου στον κόσμο
όταν ο ίδιος ο κόσμος δείχνει να τα ’χει χαμένα;

Ο Τίτος είναι ένας εσωστρεφής έφηβος που πάσχει από την πιο περίεργη ασθένεια που υπάρχει. Μια πάθηση που κάνει τα οστά του πορσελάνινα. Η κατάστασή του δεν του επιτρέπει να πηγαίνει σχολείο. Έτσι μαθαίνει να εξηγεί τον κόσμο παρατηρώντας τον από το μπαλκόνι και τον υπολογιστή του. Μετατρέπεται σιγά σιγά σε ένα avatar που αισθάνεται άνετα μόνο στην ψηφιακή κοινωνία. Μια μέρα ο αδερφός του τον παίρνει μαζί του στη δουλειά, κρυφά από τους γονείς τους. Ένα λάθος του Τίτου θα αποτελέσει την αφορμή για να ξεκινήσει μια περιπλάνηση στην πόλη, μια πόλη που προσπαθεί να βρει τις ισορροπίες της εν μέσω οικονομικής κρίσης, βίας και ρατσιστικών παραληρημάτων, και να ζήσει την πιο περίεργη και ανατρεπτική νύχτα της ζωής του. Θα συναντήσει τη Ρούσα, το ομορφότερο και πιο φωτογραφημένο, μα ωστόσο παράξενο, κορίτσι του σχολείου, που δεν τρώει μοβ φαγητά. Και κάπου εκεί ίσως συναντήσει και τον εαυτό του.

Μια περιπέτεια ενηλικίωσης μέσα σε μια κοινωνία που παλεύει να υπάρξει. Μια ιστορία για έναν νέο που αναζητά απαντήσεις στην Ελλάδα του σήμερα χωρίς megabytes στο κινητό του.

Για έναν νέο διαφορετικό, που ψάχνει να βρει αν υπάρχουν και άλλοι διαφορετικοί άνθρωποι εκεί έξω.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Ιωαννίνων
Ιωάννινα
Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη Ιωάννινα ΤΚ: 45221

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
16 Μαΐου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/04/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-14.jpg «Ο πυροβάτης των αστεριών» @ Public Ιωαννίνων Ιωάννινα Πυρσινέλλα 4 & Γ. Μελανίδη Ιωάννινα ΤΚ: 45221 2019-05-16 2019-05-16 Το Public και οι εκδόσεις Κέδρος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Ο πυροβάτης των αστεριών» του Θοδωρή Κούκια, στο...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog