«Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη έρχεται @ Public Κατερίνης | Public Blog
What's new.
«Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη έρχεται @ Public Κατερίνης
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< «Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη έρχεται @ Public Κατερίνης
> «Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη έρχεται @ Public Κατερίνης

«Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη έρχεται @ Public Κατερίνης

Το Public και οι εκδόσεις KEY BOOKS σας προσκαλούν στην ομιλία του Στέφανου Ξενάκη, συγγραφέα του best seller «Το Δώρο», με τίτλο «Η επιστήμη της επιτυχίας και η τέχνη της ευτυχίας», που θα γίνει  στο Public Κατερίνης, την Τετάρτη 14 Νοεμβρίου στις 19.00.

«Υπάρχουν ΣΥΝΤΑΓΕΣ για την Ευτυχία; Προφανώς και υπάρχουν. Τις ξορκίζουμε όμως γιατί δεν γουστάρουμε τις αλλαγές. Να κινείσαι, να εξελίσσεσαι, να συνδέεσαι, να γράφεις, να συγκεντρώνεσαι, να σε τιμάς, να δρας, είναι μερικές από αυτές. Η επιτυχία είναι επιστήμη, αλλά η αγάπη είναι τέχνη και τις χρειαζόμαστε και τις δύο».

Η ομιλία «Η επιστήμη της επιτυχίας και η τέχνη της ευτυχίας» βασίζεται σε καθημερινές ιστορίες που ζούμε όλοι. Ιστορίες που συχνά προσπερνάμε.

Το Δώρο του Στέφανου Ξενάκη έρχεται @ Public Κατερίνης

Ο Στέφανος Ξενάκης είναι συγγραφέας του bestseller, Το Δώρο. Εδώ και καιρό, ασχολείται με το πάθος του, την αυτοβελτίωση και την προσωπική εξέλιξη, τις οποίες υπηρετεί με τα κείμενα και τις ομιλίες του. Αυτή την εποχή εργάζεται εντατικά για το όνειρό του, το μάθημα «ΝΑΙ, ΜΠΟΡΩ», ένα μάθημα αξιών κι αυτογνωσίας, το οποίο φιλοδοξεί να μπει σε όλα τα σχολεία της Ελλάδας, από την πρώτη κιόλας δημοτικού. Είναι περήφανος πατέρας δύο κοριτσιών ηλικίας 6 και 9, της Αύρας και της Αίνειας.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Κατερίνης
Κατερίνη
Ανδρούτσου & Ερμού 5 Τ.Κ. 60100

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
14 Νοεμβρίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/10/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-9.jpg «Το Δώρο» του Στέφανου Ξενάκη έρχεται @ Public Κατερίνης Κατερίνη Ανδρούτσου & Ερμού 5 Τ.Κ. 60100 2018-11-14 2018-11-14 Το Public και οι εκδόσεις KEY BOOKS σας προσκαλούν στην ομιλία του Στέφανου Ξενάκη, συγγραφέα του best seller «Το Δώρο», με τίτλο «Η επιστήμη...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog