Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται @ Public Café Συντάγματος | Public Blog
What's new.
Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται @ Public Café Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται @ Public Café Συντάγματος
> Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται @ Public Café Συντάγματος

Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται @ Public Café Συντάγματος

Το Public και οι εκδόσεις Χρονικό σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «ΚΟΑΛΕΜΟΣ -Κινούμενη Άμμος» του Στέλιου Ανατολίτη, τη Δευτέρα 1 Ιουλίου, στις 21:00, στο Public Café Συντάγματος.

Μια καταιγιστική περιπέτεια με μαύρο χιούμορ σε έναν άκρως μυστικό κόσμο που κινείται παράλληλα με τον δικό μας. (Και αυτό είναι μόνο η αρχή, το πρώτο μέρος μια τριλογίας)

Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται @ Public Café Συντάγματος

Ο Στέλιος Ανατολίτης είναι Stand-up κωμικός και ενεργός Youtuber. Είναι από την Θεσσαλονίκη αλλά ζει στην Αθήνα. Σπούδασε χημεία και θέατρο και γράφει από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Κέρδισε το τρίτο βραβείο στον διαγωνισμό συγγραφής «Λέξεις σε πραγματικό χρόνο» με το διήγημα Αλτσχάιμερ. Έχει γράψει το θεατρικό έργο «Ο Γάιδαρος που μισούσε τα Χριστούγεννα». Είναι ιδρυτικό μέλος του «Μαιευτήριο Comedy Club», της σχολής Θεατρικών Κωμικών Αυτοσχεδιασμών (Improv Comedy) και του Felizol Improv Theatre Group στη Θασσαλονίκη. Συμμετείχε στην παράσταση StandUp for U και παρουσίασε τον πρώτο του κωμικό μονόλογο με τίτλο «Μάχες με Νεράιδες» στο Athens Comedy Festival το 2018.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Café Συντάγματος
Public Cafe Συντάγματος
Καραγιώργη Σερβίας 1

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
01 Ιουλίου 2019

ΩΡΑ
21:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/06/Stelios-Anatolitis.jpg Ο Στέλιος Ανατολίτης έρχεται @ Public Café Συντάγματος Public Cafe Συντάγματος Καραγιώργη Σερβίας 1 2019-07-01 2019-07-01 Το Public και οι εκδόσεις Χρονικό σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «ΚΟΑΛΕΜΟΣ -Κινούμενη Άμμος» του Στέλιου Ανατολίτη, τη Δευτέρα...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog