Ο Θανάσης Λάλας κάνει «Έφοδο στον ουρανό» @ Public Καβάλας | Public Blog
What's new.
Ο Θανάσης Λάλας κάνει «Έφοδο στον ουρανό» @ Public Καβάλας
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Ο Θανάσης Λάλας κάνει «Έφοδο στον ουρανό» @ Public Καβάλας
> Ο Θανάσης Λάλας κάνει «Έφοδο στον ουρανό» @ Public Καβάλας

Ο Θανάσης Λάλας κάνει «Έφοδο στον ουρανό» @ Public Καβάλας

Τα Public και οι εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου «Έφοδος στον ουρανό», του δημοσιογράφου Θανάση Λάλα, την Τρίτη 12 Ιουνίου, στις 19:00, στον χώρο του βιβλιοπωλείου στο Public Καβάλας.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν o σύμβουλος επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Μακάριος Λαζαρίδης και ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης.

Ο Θανάσης Λάλας κάνει Έφοδο στον ουρανό @ Public Καβάλας

Συνομιλώντας με 21+2 πρόσωπα που βραβεύτηκαν από την Σουηδική Ακαδημία με Νόμπελ:

Έλι Βίζελ, Μάριο Βάργκας Λιόσα, Ναντίν Γκόρντιμερ, Γκύντερ Γκρας, Ντέρεκ Γουώλκοτ, Ντόρις Λέσινγκ, Τζον Νας, Κενζαμπούρε Όε, Οκτάβιο Πας, Σιμόν Πέρες, Χάρολντ Πίντερ, Ιλιά Πριγκοζίν, Ζοζέ Σαραμάγκου, Αμάρτια Σεν, Άντριου Σκάλι, Ουόλε Σογίνκα, Ντέσμοντ Τούτου, Ααρών Τσιχανόβερ, Ντάριο Φο, Σέιμους Χίνι, Ρόουλντ Χόφμαν, Οδυσσέας Ελύτης, Γιώργος Σεφέρης.

Όλοι, ό,τι κι αν κάνουμε στη ζωή μας, δοκιμάζουμε τις δυνάμεις μας, προσπαθούμε να πλησιάσουμε το άπιαστο, να αγγίξουμε τις φτέρνες του Θεού. Προσπαθούμε να ξεπεράσουμε τα κοινά όρια για όλους, να κρατήσουμε περισσότερο την αναπνοή μας και να βουτήξουμε πιο βαθιά, να δοκιμάσουμε να πετάξουμε χωρίς φτερά, να κάνουμε μια… έφοδο στον ουρανό με τα πόδια στη γη!

Ο αναγνώστης θα μπορέσει να συναντήσει εδώ 21+2 πρόσωπα που κατάφεραν το ακατόρθωτο. Μιλούν για την εμπειρία της κορυφής, για την χαρά της αναγνώρισης, για την ουράνια μοναξιά του πρώτου, για το κόστος της επιτυχίας, για το κέρδος της αποτυχίας, για τη δύναμη των επιρροών, για την ανάγκη των επιλογών, για την απόφαση ως επαναστατική πράξη, για το ταλέντο, το χάρισμα, την συμμετοχή του περιβάλλοντος που ζούμε στην πραγματοποίηση των ονείρων μας, για τα ατυχήματα της ζωής που γίνονται η τύχη μας, για τα λάθη-ήλιους που άλλους καίνε και για άλλους φωτίζουν σκοτάδια γεμάτα κρυμμένους θησαυρούς!


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Καβάλα
Καβάλα
Ομόνοιας 50

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
12 Ιουνίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/06/lalas_efodostonourano.jpg Ο Θανάσης Λάλας κάνει «Έφοδο στον ουρανό» @ Public Καβάλας Καβάλα Ομόνοιας 50 2018-06-12 2018-06-12 Τα Public και οι εκδόσεις Αρμός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου «Έφοδος στον ουρανό», του δημοσιογράφου Θανάση Λάλα, την Τρίτη 12 Ιουνίου, στις 19:00, στον...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog