Ο Βασίλης Καραναστάσης έρχεται @ Public Βόλου | Public Blog
What's new.
Ο Βασίλης Καραναστάσης έρχεται @ Public Βόλου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Ο Βασίλης Καραναστάσης έρχεται @ Public Βόλου
> Ο Βασίλης Καραναστάσης έρχεται @ Public Βόλου

Ο Βασίλης Καραναστάσης έρχεται @ Public Βόλου

Τo Public και οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Η σεξουαλική ζωή μιας κόκκινης κότας» του Βασίλη Καραναστάση, στο Public Βόλου, την Παρασκευή 3 Μαίου, στις 19.00.

Ο Βασίλης Καραναστάσης έρχεται @ Public Βόλου

«Ψάρεψα τη συγκεκριμένη αγγελία προσπαθώντας να αποφύγω κάποιες άλλες που άφηναν να εννοηθεί ότι πρόσφεραν σκληρή δουλειά, τρέξιμο και ταλαιπωρία: “Ζητείται πωλητής από εργοστάσιο κατασκευής πλαστικών οικιακών ειδών, ηλικίας έως είκοσι πέντε ετών, με προϋπηρεσία”. Βέβαια, εγώ ήμουν είκοσι οκτώ, αλλά δε βαριέσαι, ποιος ασχολείται… Σχετικά με την προϋπηρεσία το έπαιξα έξυπνα· βρήκα μια εταιρία σχετική με το συγκεκριμένο είδος που έκλεισε πρόσφατα και αυτοχρίστηκα βασικό της στέλεχος των πωλήσεων. Αν με ψυλλιάζονταν, η μισή ντροπή δική μου και τα λοιπά…»

Ένα κοινωνικό δράμα με πρωταγωνιστή τον Οράτιο Χ., αγροκαλλιεργητή και συλλέκτη ρίγανης και σερνικοβότανων. Εγκλωβισμένος σε μια βασανιστική πραγματικότητα, όμηρος σ’ ένα σύμπαν που το συνθέτουν επιχειρηματίες του υποκόσμου, τσατσάδες και κάθε είδους εργοδότες. Ένα βιβλίο περιπλάνησης, χαμένων ελπίδων και ουτοπικών επιδιώξεων, στο πλαίσιο μιας απλής επιβίωσης.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Βόλου
Βόλος
Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
03 Μαΐου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/04/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο.jpg Ο Βασίλης Καραναστάσης έρχεται @ Public Βόλου Βόλος Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος 2019-05-03 2019-05-03 Τo Public και οι εκδόσεις Πνοή σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Η σεξουαλική ζωή μιας κόκκινης κότας» του Βασίλη...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog