«Οι Νύφες του Δράκουλα 2: Σντένκα» έρχονται @ Public Βόλου | Public Blog
What's new.
«Οι Νύφες του Δράκουλα 2: Σντένκα» έρχονται @ Public Βόλου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< «Οι Νύφες του Δράκουλα 2: Σντένκα» έρχονται @ Public Βόλου
> «Οι Νύφες του Δράκουλα 2: Σντένκα» έρχονται @ Public Βόλου

«Οι Νύφες του Δράκουλα 2: Σντένκα» έρχονται @ Public Βόλου

Tο Public και η Jemma Press σας προσκαλούν στην παρουσίαση του κόμικς άλμπουμ «Οι Νύφες του Δράκουλα 2: Σντένκα» των Αβραάμ Κάουα και Γιάννη Ρουμπούλια, την Παρασκευή 11/1, στις 19.00, στο Public Βόλου.


Ορεινή Σερβία, 1759. Μια αγροικία στέκεται μόνη μέσα στη νύχτα, στο έλεος της χιονοθύελλας. Όποιος τολμήσει να φτάσει εκεί θα βρει μια σειρά από τάφους, σκαμμένους και αδειανούς στην αυλή, ένα κομμένο κεφάλι που σαπίζει πάνω σε ένα παλούκι μπρος στο σπίτι και μια νέα γυναίκα να τον σημαδεύει με το όπλο της.

Η Σντένκα περιμένει, μόνη και οπλισμένη, τη σωτηρία ή την αιώνια καταδίκη, όποια από τις δύο έρθει πρώτη. Ο πατέρας της, ο Γκόρκα, θύμα της κατάρας των βούρνταλακ, όπως λένε τους βρυκόλακες στα μέρη της, έχει μολύνει όλα τα μέλη της οικογένειάς της εκτός από την ίδια και η αποψινή νύχτα είναι η τελευταία της.

Με τον Γκόρκα και τη φαμίλια του να έρχονται ήδη να την πάρουν, η Σντένκα βρίσκει απρόσμενη βοήθεια στο πρόσωπο ενός μοναχικού καβαλάρη που της ζητά άσυλο για τη νύχτα. Μα ο μυστηριώδης ταξιδιώτης δεν είναι αυτό που φαίνεται και η βοήθειά του έχει τίμημα πιο ακριβό και από τη ζωή της.

Αυτό είναι το δεύτερο κεφάλαιο μιας ιστορίας γεμάτης αίμα, έρωτα και τρόμο, που ξεδιπλώνεται σε τρεις χώρες και ισάριθμους αιώνες.

Είναι η σκοτεινή, κρυφή ιστορία των τριών γυναικών που έγιναν Οι Νύφες του Δράκουλα.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Βόλου
Βόλος
Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
11 Ιανουαρίου 2019

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/01/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-4.jpg «Οι Νύφες του Δράκουλα 2: Σντένκα» έρχονται @ Public Βόλου Βόλος Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος 2019-01-11 2019-01-11 Tο Public και η Jemma Press σας προσκαλούν στην παρουσίαση του κόμικς άλμπουμ «Οι Νύφες του Δράκουλα 2: Σντένκα» των...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog