Η Παραφροσύνη φτάνει @ Public Σερρών | Public Blog
What's new.
Η Παραφροσύνη φτάνει @ Public Σερρών
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Παραφροσύνη φτάνει @ Public Σερρών
> Η Παραφροσύνη φτάνει @ Public Σερρών

Η Παραφροσύνη φτάνει @ Public Σερρών

Τα Public και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου ”Παραφροσύνη” του Θανάση Χειμωνά στο Public Σερρών, την Πέμπτη 1/3 και ώρα 19.00.
Ο συγγραφέας θα συνομιλήσει με το δημοσιογράφο Γρηγόρη Θωματίκο.

Ο Ανδρέας είναι ένας ελπιδοφόρος δοκιμιογράφος που πιστεύει ότι η ενεργός συμμετοχή του στην πολιτική θα μπορέσει να ξαναδώσει στο κόμμα της Πράσινης Θύελλας τη χαμένη του ιδεολογία και δυναμική.

Η Μυρτώ –αν και ενταγμένη στον αντιεξουσιαστικό χώρο– γοητεύεται απ’ αυτόν και επιδιώκει να τον προσεγγίσει, την ίδια περίοδο που η εκθαμβωτική και διάσημη ηθοποιός Βανέσσα βιώνει μια σχέση πάθους μαζί του που υπονομεύεται από την εύθραυστη ψυχική της κατάσταση.

Ο Βλάσης, ένας αστυνομικός με σκοτεινό οικογενειακό παρελθόν, ζει με τους δικούς του εφιάλτες. Ανθρώπινες ζωές που διασταυρώνονται απρόσμενα με φόντο μια χώρα που μαστίζεται από οικονομική, πολιτική, μα κυρίως ηθική κρίση. Και που η παραφροσύνη καραδοκεί στη γωνία με απρόβλεπτα αποτελέσματα…

Η Παραφροσύνη φτάνει @ Public Σερρών

«Ο Ανδρέας Θανόπουλος έχει αρκετά κοινά μ’ εμένα. Το αυτό ισχύει και για την Πράσινη Θύελλα και το κόμμα το οποίο “υπηρέτησα” για πέντε χρόνια. Κάποια από τα πρόσωπα του βιβλίου υπάρχουν και στην πραγματική ζωή. Κάποια από τα γεγονότα που αναφέρω έχουν όντως συμβεί στ’ αλήθεια. Η Παραφροσύνη όμως είναι πάνω απ’ όλα ένα μυθιστόρημα, ένα έργο μυθοπλασίας. Το πού τελειώνει η πραγματικότητα και πού αρχίζει το παραμύθι προτιμώ να αφήσω τον αναγνώστη να το ανακαλύψει».


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Σερρών
Σέρρες
Τσαλοπούλου 9

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
01 Μαρτίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/01/parafrosynh-ft.jpg Η Παραφροσύνη φτάνει @ Public Σερρών Σέρρες Τσαλοπούλου 9 2018-03-01 2018-03-01 Τα Public και οι εκδόσεις Πατάκη σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου ”Παραφροσύνη” του Θανάση Χειμωνά στο Public Σερρών,...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog