Παρουσίαση του βιβλίου "Οικονομική Ψυχολογία" @ Public Τσιμισκή | Public Blog
What's new.
Παρουσίαση του βιβλίου “Οικονομική Ψυχολογία” @ Public Τσιμισκή
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Παρουσίαση του βιβλίου “Οικονομική Ψυχολογία” @ Public Τσιμισκή
> Παρουσίαση του βιβλίου “Οικονομική Ψυχολογία” @ Public Τσιμισκή

Παρουσίαση του βιβλίου “Οικονομική Ψυχολογία” @ Public Τσιμισκή

Τα Public και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου της Γιούλης Φωκά-Καβαλιεράκη “Οικονομική Ψυχολογία” την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου στο Public Τσιμισκή στις 19.00.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Γιώργος Σιάκας, Διευθυντής Ερευνών της Μονάδας Ερευνών Κοινής Γνώμης & Αγοράς ΠΑΜΑΚ, όπως και η συγγραφέας του βιβλίου Γιούλη Φωκά-Καβαλιεράκη, Μεταδιδακτορική Ερευνήτρια ΕΜΠ, Διδάκτωρ Φιλοσοφίας των Κοινωνικών Επιστημών ΕΚΠΑ.

Παρουσίαση του βιβλίου Οικονομική Ψυχολογία @ Public Τσιμισκή

Η συνεργασία των Οικονοµικών και της Ψυχολογίας αποτελεί ένα από τα πιο ενδιαφέροντα πεδία µελέτης της ανθρώπινης συµπεριφοράς.  Μας βοηθάει να κατανοήσουµε τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων και τις καθηµερινές επιλογές µας σε σχέση µε την εργασία µας, τα χρήµατά µας, την προσωπική και οικογενειακή ζωή µας, ακόµη και την εκλογική συµπεριφορά µας. Μας διευκολύνει επίσης να διερευνήσουµε τα εξής ερωτήµατα:
– Πότε και γιατί κάνουµε συστηµατικά λάθη και πώς µπορούµε να τα διορθώσουµε;
– Τι ρόλο παίζουν τα συναισθήµατα στον τρόπο που επιλέγουµε;
– Πώς διαµορφώνονται οι επιλογές µας σε σχέση µε τις πεποιθήσεις µας, τις προτιµήσεις µας και την αλληλεπίδραση µε τους άλλους;

Η σειρά ΜΙΚΡΕΣ ΕΙΣΑΓΩΓΕΣ περιλαμβάνει βιβλία αναφοράς, γραμμένα από ειδικούς, τα οποία δίνουν έγκυρη και εις βάθος πληροφόρηση για θέματα άμεσου ενδιαφέροντος. Απλή αλλά όχι απλουστευτική, επιστημονική αλλά όχι απροσπέλαστη, σύντομη αλλά και πλήρης, η σειρά προσφέρει στον σύγχρονο αναγνώστη τα κλειδιά ώστε να κατανοήσει σε βάθος τον πολύπλοκο και μεταβαλλόμενο κόσμο μας. Διευθυντής της σειράς είναι ο Μπάμπης Παπαδημητρίου.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Τσιμισκή
Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή
Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33 Θεσσαλονίκη ΤΚ: 546 24

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
23 Νοεμβρίου 2017

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2017/11/oikonomikh-psyxologia-ft.jpg Παρουσίαση του βιβλίου “Οικονομική Ψυχολογία” @ Public Τσιμισκή Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33 Θεσσαλονίκη ΤΚ: 546 24 2017-11-23 2017-11-23 Τα Public και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση βιβλίου της Γιούλης Φωκά-Καβαλιεράκη “Οικονομική Ψυχολογία” την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog