"Η σκιά" του Βαγγέλη Γιαννίση @ Public Τσιμισκή | Public Blog
What's new.
“Η σκιά” του Βαγγέλη Γιαννίση @ Public Τσιμισκή
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< “Η σκιά” του Βαγγέλη Γιαννίση @ Public Τσιμισκή
> “Η σκιά” του Βαγγέλη Γιαννίση @ Public Τσιμισκή

“Η σκιά” του Βαγγέλη Γιαννίση @ Public Τσιμισκή

Τα Public και οι Εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Η σκιά” του Βαγγέλη Γιαννίση, την Τετάρτη 23/5 και ώρα 19.00 στο Public Τσιμισκή.

Η σκιά του Βαγγέλη Γιαννίση @ Public Τσιμισκή

«Στο δάσος αυτό», της έλεγε ο παππούς της, «κυκλοφορούσε ένα ντράουγκρ, ένας νεκρός που είχε επιστρέψει στη ζωή». Η λέξη αντήχησε απειλητικά μέσα στο κεφάλι της. Ντράουγκρ.

Λίγο έξω από το Έρεμπρο ανακαλύπτεται το πτώμα ενός αγνώστου. Όποιος κι αν ήταν ο δράστης, φρόντισε να δημιουργήσει μια μακάβρια σκηνή και να εξαφανίσει κάθε στοιχείο που θα επέτρεπε την αναγνώριση του θύματος.

Ο επιθεωρητής Άντερς Οικονομίδης θα ακούσει έντρομος τον Γιούσι Αλεξάντερσον, τον επικεφαλής της Σήμανσης, να του λέει: «Δεν έχω ξαναδεί τέτοια ασέβεια σε νεκρό. Όποιος και να το έκανε έχει τον διάβολο μέσα του. Και, παρόλο που δεν είμαι δεισιδαίμων, Άντερς, από χτες το βράδυ έχω την αίσθηση ότι αυτό το κακό κόλλησε πάνω μας και μας ακολουθεί παντού».

Μια σκιά θα αρχίσει να στοιχειώνει τον επιθεωρητή και την ομάδα του, την ώρα που νέες δολοφονίες συνταράσσουν την ειδυλλιακή σουηδική πόλη.

Σατανιστικά εγκλήματα και αρχαίες παγανιστικές δοξασίες θα οδηγήσουν τον Άντερς σε έναν υπόγειο κόσμο όπου τα σύνορα μεταξύ πραγματικότητας και μεταφυσικού θα γίνουν δυσδιάκριτα.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Τσιμισκή
Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή
Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33 Θεσσαλονίκη ΤΚ: 546 24

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
23 Μαΐου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/04/dsc_0298-1.jpg “Η σκιά” του Βαγγέλη Γιαννίση @ Public Τσιμισκή Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33 Θεσσαλονίκη ΤΚ: 546 24 2018-05-23 2018-05-23 Τα Public και οι Εκδόσεις Διόπτρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου “Η σκιά” του Βαγγέλη Γιαννίση, την Τετάρτη 23/5 και ώρα 19.00 στο Public Τσιμισκή. «Στο δάσος αυτό», της...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog