Τα ξεχωριστά παραμύθια της Μάρως Αισώπου έρχονται @ Public Βόλου | Public Blog
What's new.
Τα ξεχωριστά παραμύθια της Μάρως Αισώπου έρχονται @ Public Βόλου
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Τα ξεχωριστά παραμύθια της Μάρως Αισώπου έρχονται @ Public Βόλου
> Τα ξεχωριστά παραμύθια της Μάρως Αισώπου έρχονται @ Public Βόλου

Τα ξεχωριστά παραμύθια της Μάρως Αισώπου έρχονται @ Public Βόλου

Τα Public και οι εκδόσεις Ήρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρως Αισώπου “Άκου να δεις” και του βιβλίου “Κάτι χάνω, κάτι βρίσκω” της Μάρως Αισώπου και Δημήτρη Αισώπου, την Τετάρτη 6 Ιουνίου και ώρα 19:00 στo βιβλιοπωλείο του Public Βόλου.

Τα ξεχωριστά παραμύθια της Μάρως Αισώπου έρχονται @ Public Βόλου

Άκου να δεις
‘Ενα παραμύθι – αληθινή ιστορία, που δείχνει μέσα από τον παραβολικό του λόγο, πώς μπορούμε να υπερβούμε τα όριά μας και να πετύχουμε το ακατόρθωτο. Πώς η απώλεια μιας αίσθησης και όσα αυτή συνεπάγεται, μπορεί να γίνει το έναυσμα και να κινητοποιήσει δυνάμεις που ίσως δεν γνωρίζουμε ότι διαθέτουμε. Επιπλέον το βιβλίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από τον εκπαιδευτικό για ευαισθητοποίηση των παιδιών απέναντι στην αναπηρία και τη διαφορετικότητα.

Τα ξεχωριστά παραμύθια της Μάρως Αισώπου έρχονται @ Public Βόλου

Κάτι χάνω, κάτι βρίσκω
«… ένα αηδόνι που είχε φωλιάσει εκεί πριν από κείνον, κελάηδησε για λίγο στο αυτί του και μετά κρύφτηκε στην αγκαλιά του, περίεργο ν’ ακούσει πώς χτυπά η καρδιά ενός αγγέλου… σε λίγο πέταξε μακριά – του είχε λυθεί η απορία: Έχουν και οι άγγελοι καρδιά, μόνο που ο χτύπος της είναι διαφορετικός από των ανθρώπων. Είναι σε τέλεια συμφωνία και ρυθμό με την ουράνια μελωδία».

Ένα “παιδικό” παραμύθι, που προσεγγίζει με μεγάλη τρυφερότητα και ένα γλυκό, υφέρπον χιούμορ το ευαίσθητο θέμα της απώλειας και προσφέρει “παραμυθία ” όχι μόνο σε μικρούς αναγνώστες, αλλά και σε μεγάλους. Το βιβλίο έχει μεταγραφεί στην γραφή BRAILLE από τους Μάγνητες Τυφλούς, καθώς και στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα για άτομα με προβλήματα ακοής .


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Βόλου
Βόλος
Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
06 Ιουνίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/05/Aesopou-cover-1.jpg Τα ξεχωριστά παραμύθια της Μάρως Αισώπου έρχονται @ Public Βόλου Βόλος Ογλ 28 & Ι. Κονταράτου 9, 38221 Βόλος 2018-06-06 2018-06-06 Τα Public και οι εκδόσεις Ήρα σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου βιβλίου της Μάρως Αισώπου “Άκου να δεις” και...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog