Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς; @ Public Συντάγματος | Public Blog
What's new.
Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς; @ Public Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς; @ Public Συντάγματος
> Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς; @ Public Συντάγματος

Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς; @ Public Συντάγματος

Το Public και το infokids.gr σας προσκαλούν στο σεμινάριο με θέμα «Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς; Η Πυροσβεστική απαντά», το Σάββατο 8 Ιουνίου, στις 12:00 – 14:00, στο Public Συντάγματος. Ένα πολύτιμο σεμινάριο για παιδιά και γονείς στο πλαίσιο των σεμιναρίων με θέμα «Γονείς στα θρανία». 

Δηλώστε συμμετοχή εδώ για να παρακολουθήσετε το σεμινάριο. 

Από τις χειρότερες ειδήσεις που εμφανίζονται κάθε χρόνο από τις πρώτες κιόλας ημέρες του καλοκαιριού, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, είναι το ξέσπασμα κάποιας πυρκαγιάς. Η χώρα μας, λόγω του μεσογειακού της κλίματος αλλά και των επικίνδυνων φαινομένων της κλιματικής αλλαγής, είναι δυστυχώς από αυτές που φλέγονται κάθε χρόνο με συνέπειες… τραγικές.

Τα τελευταία χρόνια (ειδικά το 2007 στην Πελοπόννησο) και με αποκορύφωμα τις περσινές φονικές πυρκαγιές σε Ραφήνα και Μάτι, οφείλουμε όλοι να αναγνωρίσουμε, ότι οι δασικές πυρκαγιές όχι μόνο παρουσιάζουν αύξηση, αλλά είναι και εξαιρετικά καταστροφικές. Αμέτρητες αθώες ζωές χάνονται, περιουσίες καταστρέφονται, ενώ και το περιβαλλοντικό κόστος είναι δυσαναπλήρωτο.

Το τι προκαλεί τις πυρκαγιές, είναι -από λίγο έως πολύ- γνωστό: Οι εμπρηστές, οι οποίοι μάλιστα έχουν συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και στόχο, είναι η πρώτη αιτία. Σπανιότερα πρόκειται για ατύχημα-ανθρώπινο λάθος. Αυτό που δυστυχώς δεν είναι γνωστό σε όλους, είναι το τι ακριβώς πρέπει να κάνουμε όχι μόνο για να προφυλαχθούμε από μία πυρκαγιά, αλλά και για το πώς να την αντιμετωπίσουμε.

Σε αυτά και πολλά περισσότερα θα απαντήσει ο Επιπυραγός – Υποδιοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, Αλέξανδρος Μεσημέρτσης.

Η εκδήλωση αφορά κυρίως γονείς, αλλά όσοι φοιτητές ή εκπαιδευτικοί επιθυμούν να παρακολουθήσουν την ομιλία θα λάβουν στο τέλος βεβαίωση συμμετοχής. Μη χάσετε αυτή την πολύτιμη ευκαιρία να παρακολουθήσετε ένα εξαιρετικά χρήσιμο σεμινάριο, το οποίο θα σας δώσει άκρως απαραίτητες γνώσεις και πληροφορίες.

Μετά την ομιλία θα ακολουθήσει συζήτηση, κατά την οποία ο κ. Δουκατάς θα απαντήσει σε συγκεκριμένες, διευκρινιστικές ερωτήσεις.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
08 Ιουνίου 2019

ΩΡΑ
12:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2019/05/kindinos-pirkagias.jpg Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς; @ Public Συντάγματος Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα 2019-06-08 2019-06-08 Το Public και το infokids.gr σας προσκαλούν στο σεμινάριο με θέμα «Τι πρέπει να κάνω σε περίπτωση πυρκαγιάς; Η Πυροσβεστική απαντά»,...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog