Το τέλος του κόσμου: Η Margaret Atwood στο Public Συντάγματος! | Public Blog
What's new.
Το τέλος του κόσμου: Η Margaret Atwood στο Public Συντάγματος!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Το τέλος του κόσμου: Η Margaret Atwood στο Public Συντάγματος!
> Το τέλος του κόσμου: Η Margaret Atwood στο Public Συντάγματος!

Το τέλος του κόσμου: Η Margaret Atwood στο Public Συντάγματος!

to telos tou kosmouΗ Μάργκαρετ Άτγουντ, η διασημότερη πεζογράφος και κριτικός του Καναδά, βραβευμένη με Μπούκερ, θα βρεθεί αποκλειστικά στο Public Συντάγματος για να υπογράψει το νέο της βιβλίο «Το τέλος του κόσμου».

Με πνευματώδη διάθεση, αστείρευτη φαντασία και σκοτεινό χιούμορ, η Μάργκαρετ Άτγουντ μας παραδίδει το απρόβλεπτο, τρομακτικό, αλλά ταυτόχρονα ξεκαρδιστικό, επίλογο της εμβληματικής τριλογίας. Σε αυτό το βιβλίο, ο πληθυσμός της Γης έχει αποδεκατιστεί από κάποια εργαστηριακά κατασκευασμένη πανδημία. Έχουν επιβιώσει μόνο μια μικρή ομάδα ανθρώπων και οι Κρεϊκάνθρωποι με τα πράσινα μάτια – καλοκάγαθα ανθρωποειδή που δημιούργησε ο Κρέικ για ν’ αντικαταστήσει τους ανθρώπους. Η Τόμπι, κάποτε μέλος των Κηπουρών του Θεού και ειδική στα μανιτάρια και στις μέλισσες, είναι ερωτευμένη με τον Ζεμπ, ο οποίος έχει ενδιαφέρον παρελθόν. Μαζί με τον προφήτη των παιδιών του Κρέικ, τον Χιονάνθρωπο-τον-Τζίμι, την Αμάντα, τον Δρυοκολάπτη, την Πονηρή Αλεπού και τους υπόλοιπους Φρικόπλαστους, ιδιοφυείς βιο-επιστήμονες, παλεύουν να επιβιώσουν και να σωθούν απ’ την επίθεση των μοχθηρών Πονοσφαιριστών και των οργανόχοιρων, διαγενετικών γουρουνιών με ανθρώπινα όργανα. 

κυκλοφορεί: Εκδόσεις Ψυχογιός

Είσοδος: Ελεύθερη

Στο χώρο του βιβλίου – αναγνωστηρίου


ΠΕΡΙΟΧΗ
Αίθουσα Εκδηλώσεων
Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος
Καραγεώργη Σερβίας 1

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
25 Σεπτεμβρίου 2014

ΩΡΑ
13.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2014/09/atwood1.jpg Το τέλος του κόσμου: Η Margaret Atwood στο Public Συντάγματος! Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος Καραγεώργη Σερβίας 1 2014-09-25 2014-09-25 Η Μάργκαρετ Άτγουντ, η διασημότερη πεζογράφος και κριτικός του Καναδά, βραβευμένη με Μπούκερ, θα βρεθεί αποκλειστικά στο Public Συντάγματος για...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog