"Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν" του διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη @ Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος” | Public Blog
What's new.
“Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” του διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη @ Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος”
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” του διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη @ Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος”
> “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” του διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη @ Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος”

“Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” του διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη @ Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος”

Τα Public και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση της 2ης έκδοσης του βιβλίου “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν του διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη, της σειράς Μικρές Εισαγωγές την Πέμπτη 31/5 και ώρα 19.00, Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος” (Εθνικής Αμύνης 1, Θεσσαλονίκη).

Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν του διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη @ Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος”
Ομιλητές θα είναι οι Σπύρος Λίτσας, αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας στο τμήμα Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών και ο Σταύρος Τζίμας, δημοσιογράφος.

Η δεύτερη έκδοση του τίτλου κυκλοφορεί μέσα σε τρεις μόλις μήνες από την αρχική έκδοση και περιλαμβάνει τις τελευταίες εξελίξεις τόσο στο πεδίο της οικονομίας -που αναδεικνύεται σε κρίσιμη παράμετρο των εξελίξεων- όσο και στο αντίστοιχο της εξωτερικής πολιτικής, όπως η κατάληψη της Αφρίν, οι σχέσεις με τη Δύση και τα γεγονότα σε Αιγαίο και Κυπριακή ΑΟΖ.

Το βιβλίο “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” αποτελεί το πλέον ενημερωμένο και σύντομο δοκίμιο που φωτίζει πτυχές της νέας ταυτότητας της ερντογανικής Τουρκίας, διερευνώντας τις επιπτώσεις που επιφέρει ο σταδιακός μετασχηματισμός της χώρας στο εσωτερικό της, στην εξωτερική πολιτική της και στις σχέσεις της με την Ελλάδα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν στη νέα έκδοση τα σημεία όπου αναλύονται το πώς επηρεάζουν την Τουρκία οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η πορεία της οικονομίας, καθώς και με ποιον τρόπο ο Ερντογάν επιχειρεί να καταστήσει διάτρητη τη Συνθήκη της Λωζάνης.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Κινηματοθέατρο "Αλέξανδρος"
Θεσσαλονίκη
Εθνικής Αμύνης 1

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
31 Μαΐου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/05/konstantinos-filis-1021x522.jpg “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν” του διεθνολόγου Κωνσταντίνου Φίλη @ Κινηματοθέατρο “Αλέξανδρος” Θεσσαλονίκη Εθνικής Αμύνης 1 2018-05-31 2018-05-31 Τα Public και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος σας προσκαλούν στην παρουσίαση της 2ης έκδοσης του βιβλίου “Τουρκία, Ισλάμ, Ερντογάν“ του διεθνολόγου Κωνσταντίνου...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog