Βερολίνο και startups. Δυνατότητες συνεργειών με την Αθήνα. | Public Blog
What's new.
Βερολίνο και startups. Δυνατότητες συνεργειών με την Αθήνα.
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Βερολίνο και startups. Δυνατότητες συνεργειών με την Αθήνα.
> Βερολίνο και startups. Δυνατότητες συνεργειών με την Αθήνα.

Βερολίνο και startups. Δυνατότητες συνεργειών με την Αθήνα.

Το Public και η Lenovo σε συνεργασία με το EMEA.gr σε προσκαλούν στις 27 Μαΐου στην έβδομη συνάντηση με θέμα τις startups στο Public Συντάγματος!

Την Τρίτη 27 Μαΐου, στις 19.00, ο Γιάννης Σαλαβόπουλος, Γραμματέας ΟΕΥ Α’ & Αναπληρωτής Προϊστάμενος Γραφείου ΟEY της Πρεσβείας της Ελλάδος στο Βερολίνο, θα παρουσιάσει το μοντέλο επιχειρηματικότητας στη Γερμανία και το startup οικοσύστημα του Βερολίνου, μίας πόλης που έχει αναγνωριστεί ως ένα από τα μεγαλύτερα και σημαντικότερα startup “hubs” της Ευρώπης αλλά και παγκοσμίως, καθώς και τις δυνατότητες συνεργειών με το startup οικοσύστημα της Αθήνας.

Ο Γ. Σαλαβόπουλος θα αναφερθεί στα “συστατικά στοιχεία” επιτυχίας του εκεί οικοσυστήματος, ενώ θα παρουσιάσει τις σημαντικότερες εταιρείες και πρωτοβουλίες του χώρου. Επίσης, θα αναδείξει τις δυνατότητες πιθανών συνεργασιών του γερμανικού οικοσυστήματος με ελληνικές startups, καθώς και τα στοιχεία του Βερολίνου που μπορεί να αξιοποιήσει η Αθήνα για την ανάπτυξη του δικού της οικοσυστήματος.

Με βάση την εμπειρία του στις οικονομικές, εμπορικές και επιχειρηματικές σχέσεις Ελλάδας- Γερμανίας και τη γνώση του τοπικού επιχειρηματικού περιβάλλοντος, θα απαντήσει, τέλος, στο πανευρωπαϊκό ερώτημα κατά πόσον το Βερολίνο αποτελεί μία πραγματική “δύναμη” ή μία πόλη-μόδα στον τομέα των startups.

Salavopoulos - MFA

Ο Γιάννης Σαλαβόπουλος, ξεκίνησε ως δικηγόρος στην Αθήνα με εξειδίκευση στο δίκαιο επιχειρήσεων, εντάχθηκε αργότερα στο Σώμα των Οικονομικών και Εμπορικών Συμβούλων με θητεία σε Αθήνα, Ντουμπάι και εδώ και σχεδόν 7 χρόνια στο Βερολίνο. Είναι επίσης Πρόεδρος του Club Οικονομικών και Εμπορικών Συμβούλων στο Βερολίνο, ενώ έχει ιδρύσει και ηγείται καινοτόμων Business Clubs στο Βερολίνο για ανώτερα στελέχη από τον κόσμο της διπλωματίας, της οικονομίας, των επιχειρήσεων και της πολιτικής.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Αίθουσα Εκδηλώσεων
Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος
Καραγεώργη Σερβίας 1

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
27 Μαΐου 2014

ΩΡΑ
19.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής:

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2014/03/startups.jpg Βερολίνο και startups. Δυνατότητες συνεργειών με την Αθήνα. Αίθουσα εκδηλώσεων Public Συντάγματος Καραγεώργη Σερβίας 1 2014-05-27 2014-05-27 Το Public και η Lenovo σε συνεργασία με το EMEA.gr σε προσκαλούν στις 27 Μαΐου στην έβδομη συνάντηση με θέμα τις startups στο...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog