Βιωματική παρουσίαση @ Public Συντάγματος! | Public Blog
What's new.
Βιωματική παρουσίαση @ Public Συντάγματος!
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Βιωματική παρουσίαση @ Public Συντάγματος!
> Βιωματική παρουσίαση @ Public Συντάγματος!

Βιωματική παρουσίαση @ Public Συντάγματος!

Έχεις καταφέρει ήδη πολλά, μα κάτι σε κρατά ακόμα μακριά από το όνειρο σου. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, μα διστάζεις. Θέλεις να αλλάξεις την ζωή σου και όλο το αναβάλεις. Θέλεις να απογειώσεις την καριέρα σου. Θέλεις να κερδίσεις το εισόδημα που σου αξίζει και να ζήσεις τον έρωτα και την αγάπη που σου αξίζει. Ποιος σε εμποδίζει; Μόνο ΕΣΥ. 

Τα πάντα μπορούν να αλλάξουν στη ζωή σου. Αρκεί να το πιστέψεις. Η προσωπική σου ευτυχία, η επαγγελματική σου επιτυχία και ευημερία είναι στο χέρι σου. Σταμάτα να κατηγορείς την κρίση, την οικονομία και τους άλλους και ανέλαβε 100% την ευθύνη της ζωής σου. 

Η δύναμη βρίσκεται μέσα σου. Κάνε την αρχή τώρα. Έλα στο βιωματικό σεμινάριο «Η επιτυχία βήμα βήμα». Μάθε πως μπορείς να μεταμορφώσεις την ζωή σου. Πως μπορείς να πετύχεις μεθοδικά τους στόχους σου. Να λύσεις το εσωτερικό σου χειρόφρενο και να μετατρέψεις τους φόβους σου σε δράση. 

Η δημοσιογράφος και ΝLP Μαster Practitioner Βίκυ Χαντζή, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Διόπτρα και τα Publicπαρουσιάζει ένα 3ωρο βιωματικό σεμινάριο βασισμένο στο best seller των εκδόσεων Διόπτρα «Η επιτυχία βήμα βήμα: Βασικές αρχές προσωπικής ανάπτυξης» του Tζακ Κάνφιλντ. Του Νο #1 συγγραφέα Βest Sellers των Νew York Times. 

Πού: Public Σύνταγμα, Αίθουσα εκδηλώσεων
Πότε: Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2016
Ώρα: 19:00 με 22:00. Ώρα προσέλευσης: 18:30

Το βιβλίο:

Προετοιµάστε τον εαυτό σας για την επιτυχία µε τον #1 συγγραφέα Best Sellers των New York Times, Jack Canfield. Από την πρώτη του έκδοση πριν από µία δεκαετία, ο πρακτικός αυτός οδηγός έχει αναδειχθεί σε κλασικό βιβλίο που έχει εμπνεύσει και βοηθήσει εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους να κατακτήσουν την επιτυχία.

Σε αυτή τη μοναδική επετειακή έκδοση της Επιτυχίας Βήμα Βήμα, που πούλησε περισσότερα από 500.000 αντίτυπα, ο Jack Canfield, συνδηµιουργός της εξαιρετικής best seller σειράς Βάλσαμο για την Ψυχή, στρέφεται στις αρχές που έχει μελετήσει, διδάξει και εφαρμόσει στη ζωή του για πάνω από σαράντα χρόνια, σε έναν πρακτικό οδηγό που θα εκπνεύσει και θα βοηθήσει οποιονδήποτε φιλοδοξεί να φτάσει από εκεί που βρίσκεται, εκεί που επιθυμεί.

Η Επιτυχία Βήμα Βήμα θα σας διδάξει πώς να αυξήσετε την αυτοπεποίθησή σας, πώς να αντιμετωπίζετε τις καθημερινές προκλήσεις, πώς να δώσετε πάθος και σκοπό στη ζωή σας και πώς να πραγματοποιήσετε όλες σας τις φιλοδοξίες. Το βιβλίο αυτό, που δεν αποτελεί απλώς µια συλλογή από έξυπνες ιδέες, επεξηγεί τις 67 ανεξίτηλες αρχές και πρακτικές που χρησιμοποιούν οι πιο επιτυχημένοι άνθρωποι του κόσμου. Εφαρμόστε καθημερινά όλες αυτές τις αρχές και µμεταμορφώστε τη ζωή σας πέρα από τα πιο ευφάνταστα όνειρά σας!

«Τα αποτελέσματα που θα πετύχετε θα είναι εκπληκτικά!»
Anthony Robbins, συγγραφέας του βιβλίου Ξυπνήστε το Γίγαντα Μέσα σας

Βίκυ Χαντζή:

Η Βίκυ Χαντζή είναι υπεύθυνη Πολιτιστικού & Τουριστικού ρεπορτάζ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης του ALPHA. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στην τηλεόραση, στο ραδιόφωνο και στα περιοδικά 18 χρόνια. Έχει σπουδάσει ΜΜΕ & Επικοινωνία καθώς επίσης και Νευρογλωσσικό Προγραμματισμό NLP. 

Ασχολείται ενεργά με το Life Coaching και την συμβουλευτική ψυχολογία. Είναι πιστοποιημένη NLP Master Practitioner και μέλος του Hellenic Board of NLP & European Board of NLP. Φέτος ολοκληρώνει τις σπουδές της στο Ρωσικό Σύστημα ΠΕΠΑ (Σύστημα περαιτέρω ενεργοπληροφοριακής ανάπτυξης). Παράλληλα πραγματοποιεί σεμινάρια, workshops και βιωματικές παρουσιάσεις βιβλίων αυτογνωσίας, με στόχο να βοηθά τους ανθρώπους να βρίσκουν την δύναμη μέσα τους. 

** Δώρο το βιβλίο«Η επιτυχία Βήμα Βήμα: Βασικές αρχές προσωπικής ανάπτυξης » του Jack Canfield.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
20 Οκτωβρίου 2016

ΩΡΑ
19.00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Εισιτήρια:30 €


Κάντε Κράτηση

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2016/09/public-book6.jpg Βιωματική παρουσίαση @ Public Συντάγματος! Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα 2016-10-20 2016-10-20 Έχεις καταφέρει ήδη πολλά, μα κάτι σε κρατά ακόμα μακριά από το όνειρο σου. Ξέρεις τι πρέπει να κάνεις, μα...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog