Η Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη παρουσιάζει @ Public Τσιμισκή | Public Blog
What's new.
Η Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη παρουσιάζει @ Public Τσιμισκή
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Η Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη παρουσιάζει @ Public Τσιμισκή
> Η Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη παρουσιάζει @ Public Τσιμισκή

Η Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη παρουσιάζει @ Public Τσιμισκή

Τα Public και οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Αιόλου και Πανδρόσου» της Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη, την Δευτέρα 7/5 και ώρα 19.00 στο Public Τσιμισκή.

«Τον κατηγόρησαν για κιβδηλοποιό. Πως έφτιαχνε πλαστά αρχαία νομίσματα και ξεγελούσε τον κόσμο πουλώντας τα για αυθεντικά. Ο διευθυντής του νομισματικού μουσείου τον πήγε στα δικαστήρια, αλλά έσπασε τα μούτρα του. Θα σου διηγηθώ εγώ την ιστορία του Κωνσταντή Χριστοδούλου, γιατί τον έζησα από κοντά».

Ένα ταχυδρομικό δελτάριο, το κατηγορητήριο μιας δίκης κι ένα μεταποιημένο κουστούμι, μεταξύ άλλων, συνθέτουν μια ιστορία που θα διαδραματιστεί μέσα σε έξι καλοκαιρινές ημέρες στην Αθήνα. Φόντο, η Ελλάδα της μεταξικής δικτατορίας και κύριοι πρωταγωνιστές ο Ιάκωβος από την Αμμόχωστο, ο Χάρης από τα Γιάννενα και ο κύριος Αγγέλου. Από την Αιόλου και Πανδρόσου, ο Κωνσταντής Χριστοδούλου θα τους κοιτάζει πάντα με την ίδια σπιρτάδα στα μάτια και θα χαμογελά.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Τσιμισκή
Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή
Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33 Θεσσαλονίκη ΤΚ: 546 24

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
07 Μαΐου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/04/aiolou-kai-pandrosou-ft.jpg Η Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη παρουσιάζει @ Public Τσιμισκή Θεσσαλονίκη - Τσιμισκή Τσιμισκή 24 – Μητροπόλεως 33 Θεσσαλονίκη ΤΚ: 546 24 2018-05-07 2018-05-07 Τα Public και οι εκδόσεις Αλεξάνδρεια σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου «Αιόλου και Πανδρόσου» της Βίβιαν Αβρααμίδου-Πλούμπη, την Δευτέρα...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2018 Publicworld S.A.
    Public Blog