Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης έρχεται με φόρα @ Public Συντάγματος | Public Blog
What's new.
Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης έρχεται με φόρα @ Public Συντάγματος
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon
< Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης έρχεται με φόρα @ Public Συντάγματος
> Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης έρχεται με φόρα @ Public Συντάγματος

Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης έρχεται με φόρα @ Public Συντάγματος

To Public και οι εκδόσεις Key Books σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων «Υπερμαραθωνοδρόμος» και «Ο Δρόμος προς τη Σπάρτη» του Κωνσταντίνου Καρνάζη στο Public Συντάγματος, την Πέμπτη 04 Οκτωβρίου και ώρα 19.00 μ.μ. Με τον συγγραφέα θα συζητήσει ο δημοσιογράφος Νίκος Παπαδογιάννης.

Πάρτε μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό του Public και της Key Books για να ζήσετε μια ξεχωριστή εμπειρία, τρέχοντας παρέα με τον θρύλο των υπεραποστάσεων, Κωνσταντίνο Καρνάζη. Αγοράζοντας ένα από τα βιβλία του μπαίνετε αυτόματα στην κλήρωση, που θα γίνει την Πέμπτη 4/10 στο Public Συντάγματος μετά την παρουσίαση. Οι 15 νικητές θα τρέξουν παρέα με τον υπερμαραθωνορδρόμο στο Τατόι στις 9 Οκτωβρίου!

Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης έρχεται με φόρα @ Public Συντάγματος

Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης επιστρέφει στην Ελλάδα. O άνθρωπος που έχει τρέξει συνεχόμενα 563 χιλιόμετρα, έχει διασχίσει την Κοιλάδα του Θανάτου με το θερμόμετρο να δείχνει 49°C και έχει τρέξει μαραθώνιο στο Νότιο Πόλο στους -40°C, λίγες μέρες μόνο μετά την ολοκλήρωση του Σπάρταθλον, θα βρεθεί στο Public Συντάγματος, για να μιλήσει για τη συναρπaστική ζωή του και για όσα αγαπάει: το τρέξιμο, τη διατροφή, την έμπνευση, την επίτευξη στόχων.

Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης γεννήθηκε στο Λος Άντζελες από Έλληνες γονείς. Με καταγωγή από την Ικαρία και την Σιλίμνα Αρκαδίας, διατηρεί στενές σχέσεις με την Ελλάδα. Επίσης, είναι πρεσβευτής της βραβευμένης διοργάνωσης Navarino Challenge και τρέχει κάθε χρόνο στη Μεσσηνία και την Costa Navarino προωθώντας τους σκοπούς της ενημέρωσης για τα οφέλη της άσκησης και της διατροφής για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας και την προώθηση φυσικά του Ολυμπιακού ιδεώδες ότι ο αθλητισμός ενώνει.


ΠΕΡΙΟΧΗ
Public Συντάγματος
Σύνταγμα
Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ
04 Οκτωβρίου 2018

ΩΡΑ
19:00

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Είσοδος Ελεύθερη.

Share:
share mail icon share facebook icon share twitter icon share google plus icon

https://blog.public.gr/wp-content/uploads/2018/09/Σχέδιο-χωρίς-τίτλο-16.jpg Ο Κωνσταντίνος Καρνάζης έρχεται με φόρα @ Public Συντάγματος Σύνταγμα Καραγεώργη Σερβίας 1 Πλατεία Συντάγματος ΤΚ: 10563 Αθήνα 2018-10-04 2018-10-04 To Public και οι εκδόσεις Key Books σας προσκαλούν στην παρουσίαση των βιβλίων «Υπερμαραθωνοδρόμος» και «Ο Δρόμος προς τη Σπάρτη»...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

 

Σχετικές εκδηλώσεις

    Copyright © 2019 Publicworld S.A.
    Public Blog